Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mymas
csendes tag
válasz
hattrickuser #4252 üzenetére
Természetesen ua. a fiók van kiválasztva. Meg lehet változtatni a programindításkor elindított Nfs ID-t?
Ha igen, akkor hol kellene átírni? Rosszul nem tudok bejelentkezni, mert nincs alternnatív fiókom a play Acc-on belül sem. -
Mymas
csendes tag
válasz
hattrickuser #4250 üzenetére
Az ID-t megnézem ahogy írtad és valóban különbözik. De ez hogy lehet? A play acc-ból telepítettem fel a játékot tehát a play acc ugyan az. Másik játéknál tökéletesen működik az hogy az új eszközön folytatom a mentett állásból. 2 szer egymás után leszedtem majd felraktam az új telefonon de mindig ugyanazt az azonosítót (rosszat) használja a bejelentkezésnél. Telefon reset defaultra és utánna is. Töröltessem a "Monkey"-el a fals ID-t? Én tudom törölni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
hattrickuser #4159 üzenetére
Én el se kezdtem annyira nem jön be az az autó, inkább m4-et farmolok.
Már amennyit lehet ilyenkor általában 4-5 bp-nél többet nem tudok ezeken a replayable eventekkel. -
!drop
tag
válasz
hattrickuser #4159 üzenetére
Szia! 7napos event
-
bernixi
csendes újonc
válasz
hattrickuser #4096 üzenetére
Velem is többször előfordult..
-
!drop
tag
válasz
hattrickuser #4096 üzenetére
Nekem ilyen még nem fordult elő
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hattrickuser #3673 üzenetére
Van már kampány alatt is F40 BP a 12-ik fejezetnél is újrajátszható verseny formájában.
-
B********
aktív tag
válasz
hattrickuser #1652 üzenetére
Az aktuális verzióban nem lehet. Kipróbáltam, de annyira kijavították a mentés elfelejtési hibát, hogy készakarva sem tudod resetelni a játékot. (Biztos nem akarnak több ajándékcsomagot osztani miatta
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest