- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joccc07 #1614 üzenetére
"de mivel nincs jobb a playen"
Jó néhány hete szemezek már a Horizon Chase játékkal. Egyszeri 1200 Ft lenne, hogy ne csak demo legyen és már csak ránézésre is mérföldekkel szórakoztatóbb ennél az NFS-nél.
Csak azért nem játszom vele egyelőre még, mert nincs itt neki topikja (valszeg nem is lesz), de szerintem előbb-utóbb mindenképp játszok majd vele.---------------------------------------
@PcForCe: Én 86-os szintű kocka vagyok és igazad van, nehézkes az előrehaladás, kb játék megjelenése utáni napokban megjósoltam.
A Huracán rávilágított, hogy milyen rohadt messze is van a Koenigsegg szabályosan játszva (látom egyre többen tekernek időt amúgy benzinért, nekem is kezd már elegem lenni, hogy EA nemhogy tisztelné a fizető és hűségesebb játékosait, inkább szarik a fejükre).---------------------------------------
@-=Szabi=- : "az utolsó versenyhez 945 pr pont kell o.0"
Már nem engedem, hogy felidegesítsenek az ilyenek, tegnap éjszaka is hülye voltam, hogy ezen a játékon kiakadtam.
Nem szabad, ünnepek vannak, pozitív gondolatok, pozitív gondolatok...Azt kívánom, hogy bárcsak elveszne a mentésem és örökre megszabaduljak ettől a nagyszerű játéktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netflix
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest