Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcForCe
tag
Nekem ugy sikerult, hogy ugyebar az elso 2 napon 5-7versenyt kell teljesiteni... nos ilyenkor ez nagyon hamar megvan es maradek idoben farmolok, az osszes versenyt megcsinalom ameddig engedi, folyamatosan az egesz palyat vegig driftelem igy rengeteg penz jon ossze... en mindennap delelott 10kor kezdtem jatszani ejfelkor fejeztem be ennyi a titok reszemrol
-
Mezcal
addikt
Nekem úgy sikerült, hogy mindig hajnal kettőkor kezdtem rögtön a nyitás után, majd reggel folytattam. A farolgatásokkal, autók kimilizésével simán összejött több ezer pénz, plusz az elején a második nyitásig többször farmolhattam, így mindig volt pénz a 6000-es fejlesztésekre, de még a 15 000-re is. Ha meg nem volt pénzes, akkor frissítettem a marketet egy ezresért, rögtön adott.
Szerencsém volt, hogy háromszor töltötte vissza a jegyeket, de anélkül is meglett volna, mert már délután végeztem, hajnal kettőig még lett volna legalább 2 töltésem. Most belegondolva, azt is kihasználhattam volna fejlesztésre...
Szóval megcsinálható, de időigényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi