- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0d1@Ku$ #26359 üzenetére
Olyan volt már a praxisomban, hogy valami billentyűkombóval kijelölte az aktuális évet, és törölte is. Szerencsére azonnal szólt, így még vissza lehetett állítani. Lomtárban első körben nem látszott semmi, és a duplán törölt elemek között sem, de idővel utóbbiban megjelent, és vissza tudtam állítani neki. Ez mondjuk O365 volt, úgyhogy izzadtam rendesen rendesen, de ilyen tekintetben mindig az OWA-t tekintem mérvadónak, mert ott nincs az, mint Outlooknál, hogy szűr, meg nem szinkronizál le csak adott évet. Egyébként utóbbit még megnézhetnéd, hogy szinkronizáljon le az Outlook mindent. Illetve, ami még okozhat érdekes gondokat, az az indexelés. Nálunk is volt olyan, hogy a keresés nem dobott ki semmit, de kézzel keresve ott volt a mail, illetve mintha fordítva is lett volna, ott meg azt választottam az Outlookban, hogy mindent tároljon le offline a gépen is, és megjelentek a levelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest