- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Picit nehezebb meghajtani, de szerintem még így is könnyen elboldogul vele egy lájtosabb erősítő is. Nekem Loxjie D10 segít a "magas" problémán (picit kiegyenlít, emel a középen egy lehelletnyit, és a cintányérok valamivel pattogósabbak), bár van itthon olyan fejes, aminek így is szebbek a magasai. Nem önálló ötlet volt, verybigboy már tesztelte ezt a láncot előttem.
Összességében így is a legjobban szeretem. Nekem jó a gyári párnája, "odarakás" módszerével másfajtát is próbáltam, de a gyárihoz hasonló vált be a legjobban (Brainwavz round textil). Ez nem azt jelenti, hogy hülyeség a párnacsere erre a fejesre, csak NEKEM nem kellett, és egy mormálisabb DAC/AMP is sokat tud segíteni.Aprón tegnap előtt volt egy Loxjie D30, estére elvitték. Tegnap még volt fent egy ifi Zen, már az sincs. Ár/érték arányban szerintem még megmaradt egy Loxjie D20. Csak egy ötlet. Vagy valami jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest