Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FistXL

senior tag

Sziasztok. Nulladikként szeretném leszögezni, hogy utálom a fej-fülhallgatókat, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy rettenetesen irritál, ha bármi van a fejemen/fülemen. De már marhára meguntam, hogy telefonhangszórón kell hallgatnom a yt videókat ha kényelmesen el akarok helyezkedni; kényszer szülte igény lenne számomra egy fejhallgató.

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
    Otthon az ágyban, teljes csendben.

2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
    YT videók nézésére telefonról. 192kbps AAC-re gondolom nem kell valami extrém jó minőség. Filmekre, zenére szóba sem jöhet, arra kizárólag hangfal.

3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
    15k, de csak a 7. kérdésre adott válaszok teljesülésével adok ki rá ennyit, egyébként 10k

4.) Új vagy használt?
    Kizárólag új.

5.) Circumaural vagy supraaural?
    Amelyik kényelmesebb, ill. kevésbé izzad-melegszik a fülem.

6.) Zárt vagy nyitott?
    Zárt. Semmi se hallatszódjon ki.

7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
    A hangzás a legeslegutolsó szempont lenne, de ha már leírhatom, hogy milyen legyen, akkor semleges. Ami nagyon zavar - mint már írtam is - ha nyomja a fülemet - beleizzad - belemelegszik - megfájdul. Nem tudom létezik-e olyan fejhallgató ami minimális ventillátorszél mellett kiszellőzik, mert ha igen, azt kérem. :K

8.) Honnan vásárolnál?
    Belföld, azon belül mindegy.

9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
    90%-ban telefonról - Honor 9 - 10%-ban pedig Tascam US 2x2 dac-ról (biztosan van 6,3mm -> 3,5mm jack átalakító ehhez)

Hála, köszönet :R

Új hozzászólás Aktív témák