-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz schawo #44415 üzenetére
Ma egy röpke fél óra alatt sikerült meghallgatnom egy pár fejest a fejhallgatópláza üzletében.
A forrás egy Yamaha CD volt, előtte kiírtam egyet otthon a kedvenc demó számaimból, és azt vittem. A következőkhöz volt szerencsém:
OPPO PM-3
ATH-AD1000X (ez nyitott)
AudioQuest NightHawk
ATH-M50X
Denon AH-MM400Az M50X nem ez az árkategória, csak a kíváncsiság kedvéért hallgattam. Az én fülemnek nem túlzó a mélye, pont rendben van, de ez csak egy nagyon gyors teszt volt, rövid volt az idő ennyi fejhallgatóra, úgyhogy még nem tudok biztosra mondani semmit.
Az Oppo tetszett, nekem nagyon hideg, analitikus a hangja, de nagyon részletező.
A nyitott ATH-AD1000X már árban is egy kicsit feljebb van, azért nem igazságos ide sorolni, mert zártakat kerestem volna, ez csak véletlenül került elém, nyilván nagyon szép hangja volt. Itt már inkább a CD futóművet éreztem kevésnek.
Az AQ Nighthawk nem volt rossz, de ilyen gyors teszt alapján nem vettem volna meg. Viszont ez volt a legkényelmesebb, mintha a fejemen se lenne.
A Denon meg kb. az értékelhetetlen kategória. Én próbáltam győzködni az eladót, hogy ez szerintem hibás, mert annyira visszhangzik az egész, hogy konkrétan hallgathatatlan.Mindegyik egy fadobozos Grado fejhallgatóerősítőbe volt kötve, így hallgattam.
Hát igen, ezek jórészt nem BKV -ra valók, ahhoz mindegyik túl nagy, kivéve a Denont és talán az M50X -et. De fogalmam sincs, igazából miket lenne érdemes tesztelnem.
A Fiio -k helyett mi az, ami érdekes lehet? iPhone 6-osom van, esetleg ahhoz valami csöves fejhallgatóerősítő jobban szólhat, mint egy dedikált DAP lejátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest