Új hozzászólás Aktív témák

• Joco_77

senior tag

válasz Dhampir #102330 üzenetére

Eltelt egy hétvége, gondolom beszámolok... ez a 770 pro 80ohm tökéletes választás volt nekem...azt nem mondom milyen pl battlefield 1 ezni vele de számomra a zenék is "tökéletesen szólnak"....nem vagyok egy vájtfülű valaki , de ezt a "kis" mélykiemelést illetve amit írtatok a magasról korábban sokan az pont "tetszik" nekem. Ami nagyon tetszik (ezt is írta már valaki) az egész Fejhallgató prémiumérzetet kelt tényleg egy "tank"...fél nap (kis szünetekkel) használat sem volt fárasztó a fülemnek....imádom, kár hogy ennyire megy fel az ára, meglátjuk az évek meghálálják e majd ezt az árkülönbözetet ha értitek, hogy értem.
    Egyelőre nem tervezek "erősítőt" hozzá, legtöbbször inkább halkítok kicsit mert túl hangosnak érzem PC vel. Főleg Jazzt hallgatok vele, de Metállal is próbáltam illetve Bluessal is(természetesen)... nagyon szépen elválnak a hangok, az én kommersz fülemnek a közép is... Utólag is nagyon köszönöm azoknak akik korábban írtak véleményt a fórumban erről a fülesről sokat segített számomra a választásban(illetve abban is, hogy hány Ohmos a megfelelő számomra).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák