Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest