- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest