- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest