Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
pusihusi #661 üzenetére
én akksi kalibrálásra ezt használom: Battery Calibration
Nem tudja valaki, hogy a screenshot gombot illetve a hangerő gombokat hogyan tudnám legyilkolni az alsó sávról? Nagyon zavar. Azt hittem elég ha launchert teszek fel de nem jött be, azt a sávot onnan se tudom variálni.
+úgy tűnik megmurdelt a tápom, viszem gariztatni... De ha USB-ről töltöm akkor se írja ki sehol (beállításokba se, frissítés után), csak ha lezárom a billentyűzárat, ez mindenkinél így van? Gadmei 10.11-es rom van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest