Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Igen, a Gadmei van fenn rajta, a root-tal karöltve nem gyenge párost alkotnak. Én sokkal folyamatosabbnak érzem a működést, pláne, hogy az Apex a kinézeten is javított. Ma fogom belevetni magam a nyúzásba, kíváncsi leszek, hogy milyen eredménnyel.
Nekem már csak két dolog szúrja a szemem. Lehessen testre szabni a "tálcát" valamint az értesítési felületet. De leginkább az utóbbi, ugyanis a szétcsúszó ékezetes szöveg nagyon zavaró.
Rambovits: ROM cseréhez nem szükséges root, és elviekben nem is bukod a garanciát, hiszen az eddigi kettő mind a készülékre lett tervezve. A root csak egy szükséges rossz, amit előbb vagy utóbb de meglép az ember. Szerintem meg még az sem jelentene garivesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest