- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
Gratulálok minden résztvevőnek!
Azért a képeket elnézve, nem volt semmi ez a verseny, egész jó gépeket is látniValaki elmonja végre, hogy mi is volt a Quake-es trükk
írtó jól néz ki
-
harry
veterán
válasz
gege71.hu #186 üzenetére
Szavazás - szerintem is... jobb lett volna, ha szakmai díjból van 3, mind a két (mod/con) kategóriában, és egy közönség díj.
tts: volt még 2 faház, nekem az egyik nagyon tetszett: Bővebben: link -
LukE
veterán
válasz
Kalandor #195 üzenetére
nyertesek? Az elozo evek tapasztalatai alapjan inkabb nem hirdettunk gyozteseket, mert csak fikazas lett volna, ugyhogy radnom lettek kiszorva a nyeremenyek.
(egyebkent itt Bővebben: link, itt megvannak a nyertesek, talan ki tudod mazsolazni a mar fentlevo kepekbol.) -
roadside
csendes tag
208 kép a kiállításról.
Bővebben: link -
iday
aktív tag
Hagy kérdezzem már meg hogy miböl csinálják az ilyen kiemelkedö formákat.
Csinálnak valami egyedit azt milyen anyagbol csinálják?
Esetleg pár jo magyar netán külföldi modding oldalt is irhattok. -
Xantomas
őstag
Szerintem mostanában a mod egyre jobban eltolódott, a hogyan csináljunk minnél drágább, jobban világító cuccokból, minnél csilivilibb izét, a con pedig a felismerhetetenségig NEM számítógépre emlékeztető, talán mindennapokban használható ezközt.
A galéria működik: Bővebben: link -
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből. -
gege71.hu
addikt
Ne haragudj, nem szándékos diszkrimináció, de néhol olyan tömörülés volt, hogy fizikailag nem fértem oda. Pedig nem egy kört mentem, hogy a lehető legtöbbet fotózhassak.
Melyik volt a te géped? Mondjuk ha a Bzoley Subaru-jához viszonyítunk, ahhoz képest merre?
Amúgy figyelitek az első képen azt a ''rosszarcú'' szakállas ámbört a TTS pavilonban...?
(belinkelem újra hátha valaki lusta visszakeresni a galéria-linket:Bővebben: link )
Ez a több szavazócetlivel szavazás...ez nekem az életbe eszembe nem jutna,....ilyen naív vagyok és böcsületes.
Ez vhogy annyir jellemző kis hazánkra időnként
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Amúgy a ládával különösebb gond nincs, nem rossz ötlet. De pont az mellett mondtam egy srácnak, hogy minden résztvevőt kötelezni kéne, hogy egy évig az ott kiállított gépét használja
Hát nem hiszem, hogy kényelmesen elférne az asztalon.
Nekem azonfelül van még egy olyan ''hibám'', hogy könnyen észreveszem a kivitelezési hibákat, felületességet. Mind a sajátomban, mind a máséban és az alapján ítélek leginkább. -
bzoley
veterán
Lehet, csak azért, mert nem szeretem a fa dolgokat, de nem villanyozott fel az a láda. A monitor kerete sem volt túl pontos, a billentyűnek meg az anyaga lehetett volna más, nem rétegelt lemez. Az egy kicsit ''felületesnek'' tűnt.
Matrix-nál a ''baba'' nem passzolt igazán az amúgy szép festéshez. Persze ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
-
Fercsa
senior tag
egy ujabb adag kepecske
Bővebben: link
szeritnem jol sikerult az idei mod-tech is
igaza a tavalyi csaladiasabb hangvetelu volt ,de mindket helynek megvan a pozitivuma
lattam jo par otletet ,remelem kovetkezore nekem is sikerul osszeutni egy versenykepes szerkezetet -
tts
addikt
nekünk nagyon tetszett a kincsesláda - szép igényes munka - nekem személy szerint a billentyűzete tetszett különösen (sőt nagyon), de maga a láda, vagy a moncsi beépítése is
-
Xantomas
őstag
Majd valamikor fönt lesz a galéria:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Meta
tag
én szimplán megkérdeztem..
Meg azt is, ha valamelyik oldalon belemegy a lövedék/bomba/kis zöld emberke és a másikon ki, akkor miért minden nyílás kifelé hajlik...a válasz eredet volt: Felrobbant benne.. bár akkor meg miért volt benne szinte sértetlen előlap rész...
Na mindegy.. ilyen kukacoskodásokat leszámítva nem volt rosz ötlet.
Zoley: A Tied sem volt rossz, bár tényleg kellett volna több infó
Alien: Őszintén szólve nekem nem tetszett... gondolj bele, ezt az asztalra? .. érdekes
Biblia: Jó volt, ötletes, és a gatewatch lenyűgöző volt
Mátrix/fej : igényesen volt elkészítve, nem agyoncicázott.. úgymond kultúrált.. megérdemelte
Gitár: Egy őrült ötlet... derülni jó volt -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #170 üzenetére
Meta: énis 3 kört szavaztam, de mindig másra -
-
Meta
tag
azért a közönség szavazás az, hogy is mondjam, érdekes volt... pl nem egy olyan embert láttam, aki bőszen x-elgetett 4-5 papírt, majd megtámadta a ládát.. Bár nem hiszem hogy pont az a néhány szavazat számított.
-
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #162 üzenetére
De létezik
Ha úgy nézzük, harmadiknak szólítottak ki
A közönségszavazatok alpján 12.
Épp a szomszédomnak mondtam, hogy legalább egy kis szilikonpasztát jó lenne nyerni, mert az fogyóeszköz. Nyertem is. Hogy miért nem VGA-t akartam?
A Quake-nek én is nekifeküdtem. Kerestem az igazi alaplapot
A monitorkábelt nem is figyeltem. És sokan fel sem fogták, hogy miről van szó, csak azt látták, milyen ''lepusztult''. Jó volt az ötlet. A Subaruhoz is odahajolt a kiskölök:''nézd apa, milyen halk ez a gép''(be sem volt dugva)
Nálam nagy hátrány volt, hogy semmit nem lehetett látni belőle. Se egy ablak, vagy valami. Egy Képernyő a képeimmel sokat segített volna. De nem volt. -
gege71.hu
addikt
Hohhó..akkor rajtad láttam Orange County Choppers-es pólót?! (egyik galériádban ott figyel egy két OCC mercsendájz) Aszittem rosszul láttam. Igazság szerint csak egy villanásra láthattam, mert nem is tudatosult ott, csak most, hogy a galériádban láttam...aztán ...motoszka a fejben..hogy izé mintha?...és igen egy póló,,,vkinek a hátán a MDH-on...
szal vhogy így húztak be a relék a fejemben
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Én is voltam kinnt,nagyon tetszett. Talán jövőre,ha anyagi helyzetem is engedi kimegyek valami cumóval..
-
gege71.hu
addikt
Az Alien sem volt rossz, bár a tied jobban bejött. A srác akié az alienes kicsit nyomult mint vmi amway ügynö...persze csak finoman.(ha olvasod ne sértődj meg! peace
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.
A quake-es azért tetszett mert nem jöttem rá a turpisságra (értem én hogy gőzgép de mi hajtja?). Megnéztem a monitorkábelt direkt az bekötve a pörkölt vga-ba, nulla memóriamodul...pörgő procihűtő...szal nagyon ötletes volt...szerintem. A srác elmondta végül miután ott hajolgattam körülötte értetlen ábrázattal.
Most a Subaru cuccal végülis hanyadik lettél? Nem létezik, hogy 1-3-ba nem került be! -
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #157 üzenetére
Nekem speciel van cicám, de már biztos láttad:Bővebben: link
Gege:
Casecon:biblia
Casemod:Matrix
Ezek voltak a szakmai nyertesei és volt 15 közönségszavazott.
Én kaptam egy satyeszt, egy 8cm-es ventit, és egy NB hűtőbordát asszem a 12. hellyel
Közönség első: Alien(valszeg nem a gép miatt), bár a Matrix-ról is tudtuk előre, hogy győzni fog
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
Xantomas #147 üzenetére
ACDSee(7.0 és feljebb asszem)-nek van szerintem a legprimitívebben kezelhető html galéria készítője. Képeket kijelöl---create---html gallery---néhány egyérttelmű beállítás, relatív hivatkozásokkal a képekhez---célfolder---create...Utána a célfolder tartalmastul 1/1 tárhelyre mehet is fel..
Juteszembe ki nyert ill mik a helyezések...
közönségszavazat???
Ennek hírdetését már nem vártam meg.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Pár kép a saját házamról, a kezdetektől s végeles állapotig (talán 70kép
): Bővebben: link
És itt nemsokára a verseny képei: Bővebben: link -
Xantomas
őstag
Azt szeretném tudni hogy akik kint voltak a kiállításon, azok közül kinek van macskája, és ki az aki oda is van tőle.
+1 ember szerény személyemben...
Átnéztem a modblogokat, és ott vettem észre higy sokak lefényképezték a kis drága dögöt is -
Xantomas
őstag
Őtlet nekem is van.
Maradjunk annyiban, hogy marad a Citroenes témaViszont sikerült egy lány szeémében valakit találnom, aki viszont a festéssel, és az egyébb grafikai résszel fog foglalkozni.
Ez max 80cm magas lesz.
Még mindíg érdekel hogy hol, találom azt az irfanwiev plugint... -
bzoley
veterán
Mondjuk a plexi lemaradhatott volna az elejéről talán, de igen érdekes volt egy ''szétégett, kirobbant'' gépet működni látni
Nekem jobban bejön a casecon kategória, így nem csoda, hogy sokkal több képet csináltam a kipolskiról. Az nagyon tuti. A bundás-szarvas ház nem igazán jött be. -
_az
senior tag
na láttam a képeket.
tipikus, ez a formám, tegnap fele se volt kint ezeknek, pedig a mostani felhozatalban bezony van még pár igen szép darab... -
harry
veterán
Nekem a szőrme ház tetszett (bölény, vagy mi az), Subaru, kincses láda, az égett Quake, alien, ''modding biblia''
Szerintem azért voltak érdekes alkotások, de legalábbis jobb volt, mint a 3. verseny.
-
Xantomas
őstag
Viszont nem fényképeztem sokat, pedig sokkal többet akartam, de annyira időigényes dolog, és minden másodpercen ''bocsi'', meg ''lécci''...stb kijelentéseket tenni, mert sokan beálnak a kamera elé...
Nemsokára teszem fel a galériát. Viszont úgy tudom, hogy az Infan wievnak van egy olyan kiegészítése amivel galériát lehet étrehozni HTML lap kiegésízéssel. Azt hol találok? nem akarok notepaddal scriptet írni...lusta és fáradt vagyok.
-
harry
veterán
És végül sikeresen zárult a negyedik MTH is
A kiállítás még tart, de elég sokan hazavítték a gépüket - köztük én is. Amúgy az enyém a 17. volt, a szürke 'gyár', mindjárt feltöltök pár képet arról, és a versenyről is.
-
Xantomas
őstag
A Quake ház nagyon nagy volt. Ha figyeltétek ment a gép, ami azt jelenti, hogy nem szemét. Majd a készítő elmondja a titkot, de én ismerem
A Subaru ház élőben sokkal jobb mint a képeken. Érdemes volt kinézni, és annak aki vitte a gépet, annak mindenképpen.
Viszont sok ház volt, ami egyáltalán nem tetszett, én még mindíg a hagyományos, régimódi casemod pártján vagyok. Utálom az összevissza világítós kütyüket.
Ha nyereményt nem, tapasztalatot, és új ismerősöket mindenféleképpen nyertem, ami nem elhanyagolható dolog!!! (Sőt, a cél is az volt, mert tudtam hogy semmi esélyem, mint első moder, moding tapasztalat, és szerszámhasználati tapasztalat nélkül.)
A helyhiány szörnyű volt, de szerintem nem is úgy készültek, hogy ennyi néző és gép lesz.
(VISZONT MÁR MÁSODIK NAPJA NEM MEGY A RADIKALMOD!!!) -
Bubu79
addikt
Minden tiszteletem a résztvevőké
gege71.hu-nak pedig köszönet a galériáért -
Biaggio
őstag
válasz
gege71.hu #137 üzenetére
Köszi a képeket
Alien, Subaru, Matrix nálam is a favorit ezek alapján
Megmondom őszintén, kicsit hiányolom az egyszerű, de szép házakat... Tudom, tudom, azok a boltiak, de szvsz néhány versenymű nagyon rikító, vagy túldíszített... Megpróbálok kimenni, hogy élőben is megnézzem, mert nagyon kíváncsi lettem... -
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #137 üzenetére
Legalább a galériádon benn vagyok az első háromban
De tényleg. Iszonyú volt. Már délben minden bajom volt. Nem nekem való az ilyesmi. Végül úgy döntöttem, nem hagyom kinn a gépet. Mert akkor neki kellett volna állnom kibelezni, ahhoz meg már nem volt kedvem. És akkor még a hét végén visszamenni érte. Inkább hazavittem. Most már itt ''dübörög'' mellettem a Subaru
(A 600LE-s Impreza is tetszett nagyon) -
gege71.hu
addikt
Képek a kiállításról kommentár nélkül.
Az eredményhírdetést már nem vártam meg. Grat a résztvevőknek.
Nekem az *alien* a *quake* és a *subaru* ihletésű cuccok tetszettek a legjobban.
aton-hawk
tag
Üdv.
Én is voltam kint....megmondom őszintén, hogy picit többre számítottam. Mármint az egész pici területen volt, és nem volt kint olyan sok gép sem. Egyébként volt kint egy két jó kinézetű gép....viszont a többi tényleg semmi. Olyanok is kint voltak, akik csak fogták a drága megvásárolt cuccokat, berakták a gépbe és kész. Mindegy...a részvétel a lényeg. Azért grat mindenkinek, aki kint volt. -
Achill3uS
nagyúr
Énis voltam kint ma, a verseny még megy
Szép házikókat faragtatok srácok, grat minden részvevőnek -
_az
senior tag
tegnap voltam, hát...
egy ház volt, ami igazán szépre sikeredett, amin valami női arc van domborműként oldalt és drapp-barnás festés, az igazán szép, igaz nincs benne gép
meg a hangládából moddolt cucc is bejön.
a többi nekem S.Z.*.R. -
MyKonzerv
senior tag
na megyek ma ki én is
remélem jó gépeket hoztatok össze
mit lehet ott még látni? -
harry
veterán
A Második nap - A Verseny
-
bzoley
veterán
Akkor ezennel megbízzuk Xantomast, hogy majd készítsen egy méretes galériát
-
Xantomas
őstag
Képek?
Mindenféleképpen. Összeguberáltam 2 gigányi memóriakártyát. Lesz hely fényképezni. -
Biaggio
őstag
Sajnos kimenni nem tudok, de remélem, sok szép képet linkeltek majd be ide
-
Fade_Away
őstag
hubazz mikor is nyit a modtech látogatók részére? 10:00?
-
harry
veterán
Mérleg szerint enyém is csak 15 kiló - bár oldallap nélkül mértem, de szerintem több mint 15, elég nehéznek tűnt mikor először felemeltem. Főleg mikor a K-B épületek között átvágtunk.
Amágy gyártók szempontjából szerintem nincs sok különlegesség, igaz csak nagyjából néztem körül, de nem volt semmi nagyon szembetűnő, esetleg talán Vapochill és kompresszor. -
Fade_Away
őstag
vki röviden letudná írni hogyjuteok el BNVre? (Modtechre)
kiindulási pont déli pu -
bzoley
veterán
Na, összeszereltem a gépet és...
Nehéz!!! Nem tudom, miért, de nehéz. A mérleg alig mutat tizen egy-két kilót, de szerintem több. Üresen olyan könnyű volt. Kicsit meglepődtemÖröm lesz kicipelni.
-
bzoley
veterán
(floppy előlap)
Szó, mi szó, elég nagy a zsúfoltság. A mi gépeink lehet, hogy már csak a K épületben fognak elférni
Körbefényképeztem én is minden gépet, főleg amik tetszettek.
(A OCC-t el is felejtettem megjegyezni, pedig volt eszemben. Bár részemről csak annyi, hogy amikor lehet, nézem a műsort.)
Ha szavaznék, nálam egyelőre a kispolák a nyerő
Balu gépe jobban néz ki, mint a képeken látszott.
Viszont a lexikon a képein mutatott jobban.
Közben, ha jól hallom, még megy a koncert odakinn -
harry
veterán
Jah, tényleg, azthiszem találkoztunk
Holnap szerintem 11 körül ottleszek. Gépet lehet kint hagyom a héten. De elég gázos, hogy alig van hely, ma legalább 20an voltunk, és több gépet már alig lehet lerakni; nem gondoltam volna, hogy 400m2 pavilonban az elhelyezéssel lesz probléma.
Általában 17es gép körül megtaláltok, fekete OCC-s mellényben leszek. Pár képet már csináltam, de egyelőre nem akarom publikálni, tessék eljönni és megnézni a gépeket -
bzoley
veterán
Már nem kell
Kimentem körülnézni, meg felmérni a terepet. Gép nélkül alig akartak beengedni, de végülis bejutottam
Hogyis mondjam, az Infomarket nagyon szegényes, de már tavaly sem volt az igazi. Az MTH-n volt látnivaló leginkább. Ismerni senki nem ismertem természetesen, Baluval beszélgettem egy rövid ideig. Még Harry is befutott, épp mielőtt indultam volna hazaJól néznek ki a gépek, úgy néz ki, nem kell kinn hagynom az enyémet egész hétre. Nehezen is bírnám ki nélküle
A kispolski szerintem tuti nyerő.
-
bzoley
veterán
Na csak ne olyan gyorsan
Most keltem, pár perce, szóval elképzelhető, hogy már csak holnap viszem ki a gépet. Bár a klubra ki kéne nézni. Mikor lesz az, négy körül?
Szombaton elvileg zárásig(hatig?) lehet vinni a gépet.
Ezt a kispolskit, akváriumot, gitárt hol találták az MTI-sek? -
harry
veterán
Dél múlt, lehet vinni a gépeket
Szombaton legkésőbb meddig kell megérkezni? -
LukE
veterán
-
Xantomas
őstag
35.
Harry, az én házamat csak imbuszkulccsal lehet kinyitni. Összesen csak 8 csavar is van benne (már ami látható).
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Kész a gép.
Egyenlőre egy kép a vázról. Este belerakom az alaplapot (most éppen használom), plexi oldalfalat, elektronikát, világítást.
Egy helyen megsérült a festés, azt már nem fújom, de át kell kenni újra. Még korigáljuk, és holnap 2 körül uccu neki.
Egy kép így gyorsan:
bzoley
veterán
Most már biztos, hogy lesz két kategória:casemod, ill. casecon.
De a mail-t az érintettek valszeg már megkapták. -
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb
-
bzoley
veterán
Szerintem talán sorszám alapján a legbiztosabb. Na persze előbb azt is le kell nyomoznod.
Itt van a nevezők listája:Bővebben: link
Elvileg ezek a számok lesznek kinn is láthatóak.
Így pl. az enyém a nyolcas, Harry-é a tizenhetes, usw.
Esetleg ha ll-Kobe betévedne és nyilatkozna(feltéve, hogy jön).
És a többiek is
[Szerkesztve] -
cocki
tag
Még egy dolog a kész múveket a PH nevekkel keressem vagy az eredti nevek allatt amit ugyan nem tudok, de tudni szerteném merre keressem majd a műveiteket.
-
bzoley
veterán
Ledes ventit és számítógép házat
Kisebb tennivalóim nekem is akadnak még:
Mivel nem tudtam szerezni rossz kölcsön-alaplapot a gépbe, a sajátomat kell kivinni, tehát össze kell raknom egy másikat otthonra. Sajnos nem nagy a választék. Vagy AMD K6-24-500Mhz+apróságok, vagy P2~300Mhz lesz(amelyik működni fog)
Kicsit le kell még törölgetni a házat, meg be kell rakni a konfigot(előbb kell a másik a tv, meg a net miatt)
A macsek szétrágott egy kábelt, azt meg kell szervizelni
Ja, kicsit még polírozok a fényes dolgokon, mert már rendesen összefogdostam.
Meg nem tudom, de lehet, kéne csinálni egy zárat valahova(ami nem látszik) lezárni az ajtót, hogy ne lehessen nyitogatni.
Szóval én sem unatkozok
Azt meg még mindíg nem tudom, hogy mikor vigyem ki a gépet.
Én eddig azt hittem, hogy most csak Infomarket lesz, mint eddig mindíg, külön. De úgy látom, most lesz az őszi BNV is.
Még a végén belépőt kell vennem más napokra is, hogy mindent végigjárhassak. Hacsak nem kapok idén is céges meghívót. -
bzoley
veterán
Fontos: Újabb infó a versenyzőknek!!!
''>>> A mai napon kaptuk az újabb hírt a belépéssel kapcsolatban, miszerint a szombati napon a versenyzők leghamarabb déli 12 órától léphetnek be a kiállítás területére. Ezúton kérek elnézést minden versenyzőtől, a sok változtatás miatt. <<<
>>> Sajnálatos módon újabb változás történt (forrás Hungexpo), a bejárat nem a B pavilon közvetlen közelében lesz, hanem a K épületen keresztül. Minden versenyzőnek a K épület recepcióján keresztül kell belépnie az Infomarket kiállításra. A K épület előtt van egy pici parkoló, ahol ideiglenesen meg lehet állni autóval, amíg a gépet kipakolják a versenyzők, utánna más parkolóhelyet kell keresni. <<<
>>> A versenyzőknek segítő személyek előre megváltott jegyekkel ugyanott beléphetnek, a versenyzőkkel egy időpontban, 10-18 óra között.
Továbbá megtudtuk, hogy a belépőjegyek elővételben megvásárolhatók az ország 3700 Toto-Lottó kirendeltségén is (Infomarket belépőjegy néven).
A szombati és vasárnapi napon a lehetőségekhez mérten megpróbálunk segíteni a versenyzőknek a bejutásnál, vagyis aki akarja a képen jelzett bejáratnál fél 10-kor átadja gépét, és mi kocsival/gyalogosan eljuttatjuk a pavilonig. A versenyzők ezt követően a 10 órai nyitáskor léphetnek be. <<<''
Radikalmod:Bővebben: link
Húzzatok bele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest