Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest