Legfrissebb anyagok
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)