- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak, hogy meglegyen...
-
-
burgatshow
veterán
Én is kint leszek Sick Boyyal elvileg, mert hát a sajtószemle az sajtószemle, lesz majd szép kis nyakbaakasztott névkártyám szal meglehet majd ismerni!
Xmods powa.. Kiváncsi vagyok, idén miket csináltak a fiúk!
Egyszóval: kezdődjön má!!!! -
Xantomas
őstag
Én, én én!!!
Éppen festeném le a házat. Gondoltam teszek egy próbát, lefújok egy deszkát.
Hát nem éppen matt az eredmény. Megnézem a flakont, hátha roszat vetem, de nem: matt acélszürke, kupakja is egyezik, akkor mi a baj? Mindenesetre nem matt, hanem nagyon szép fényes szürke. Menjenek a tudják hova...
Most vehetek új festéket. -
harry
veterán
Még egy hét
-
cocki
tag
Nem reklám miatt teszem ki a képeket csak azért mert hát a z MTH-ra elvinni nem tudom elvinni a gépet.
Bővebben: link
Bővebben: link -
Xantomas
őstag
Én nem úgy emlékszem, mintha kihírdették volna, régebben is, hogy konkrétan milyen díjak lesznek. Most vagy nagy titkolózás lesz, és durva jutalmak lesznek, vagy óriási fenékpuszi a Férfi WC-ben
Igaz csak az utóbbi MTH3-n votlam ott személyesen, csak megnéztem a gépeket majd jöttem is el, mert sügetett az idő. -
harry
veterán
Kicsit furcsa, hogy még mindig nincsenek meg a díjak, régebben már korábban kihírdették, most már csak alig 1,5 hét van a versenyig
-
harry
veterán
Szerintem hozad csak a gépet, még ha nem is teljesen kész, minél több látnivaló, annál jobb
én is ma változtattam meg pár folgot (mondjuk nem nagyon akartam), de hát még belefér.
Bejutás - el tudom képzelni, kis műanyag dömperen rángatni gépet, előtte habzó szájjal egy sodrófával kézben rohangálni, mottekhálll -
Xantomas
őstag
Viszont ami izgat (nem fel), hogy tulajdonképpen, hogy lesz a bejutás?
A szervezők kijönnek elénk a bejárathoz, odaadják a versenyzőknek a a bilétákat, és ügyesen kézenfogva besomfordálnak, vagy egyszerűen megvesszük a jegyünket, bent megkapjuk az előbb említett bilétát, majd kifelemenet visszatérítik?
Vagy egy mégegyszerűbb mód: berontunk hentesbárddal, és nagy ''Motttttek Hal'' csatakiáltással lemészároljuk a securitiseket, hátunk mögött vontatva a kiskocsinkat, és már lehiggadtan bevisszük a csarnokunkba, és mármár ''tanárúrasan'' leizzadva, halk, japán szamuráj indulókal elkezdve moromolva imádkozunk a lelki békénkért. -
Xantomas
őstag
Ohhó, nekem lesz cecces a dolog.
16-17-18 osztálykirándulás. 4 évig nem voltunk sehol se, max a suli km-es körzetében levő játszótéren. Nem tudom, hogy fogom megoldani, de minden bizonnyal drága jó barátok hazahoznak és visznek vissza.
Most leszögezem, ha csúnyát mondok akkor valakire, vagy szídom valamelyik rokonát, akkor nem kell komolyan venni
Az a konf. amit viszek, sajnos nekem is a napi ''cuccos'', de holnaptól nem fogom nélkülözni, végre 2 hónap multán lesz működő K7alaplapom. Felőlem ott maradhat, mert úgyis a látvány lesz a lényeg, nem a teljesítmény.
Aki meg nagyon bízik az alkotásában, és nagyon tetszik a zsűrinek, az úgyis a végére kap ''cserelapot''
Összeszámoltam mennyit kell még költeni a gépre...
Oldalplexivel, rendelt féltükör fóliával, gittel, meg a szétvágott tápra ráccsal együtt, 6E-nél járok. (Ez egy ''anyámmal élek, babettával járok, izzirájder'' technikusnak, nagy kiadás).
Igazábol, az a vicc, hogy a legőszintébb, baráti véleménynyílvánítás szeint vissza kéne lépnem, mert úgyse fejezem be. Más szerint meg: ''Tökjó, ezamiez?''. Szülői méltatások szerint: ''Tedd le a pincébe, rakd bele a macskát, úgyis van patkány, az belemegy, mivel pont úgy néz ki mint egy patkánycsapda.''
Miután a 3. közös CD - Rack takaróelemet ''keffentettem el'', mert vagy a motor helyét teszem rosz helyre, vagy egy mmrel kerül a vágás arrébb, vagy egyszerűen nem lesz szép, a kedvem is kezdi elvenni.
Az, hogy elvigyem, és vízzel kivágassam igencsak súlyos összegekbe kerűlne. -
bzoley
veterán
Az én házikómon is akad hiba, nem is egy
Azért én csak elviszem, ha már így alakult.
Azt, hogy mikor, még nem döntöttem el. Mint ahogy azt sem, hogy kinn hagyja-e egész héten. Nem is igazán foglalkoztam még vele. de lehet, kinn leszek már Szombat délután(ha nem leszek nagyon lusta)
Amúgy hogy szokták az ilyet csinálni? Berakom egy papírdobozba, hónom alá kapom és átviszem? Minden esetre, ha kinn hagyom végig, csak az üres ház marad ott egy-két régi alkatrésszel(ATX-es lapom csak egy van, azt hazahozom), talán az ajtót is lezárom. -
cocki
tag
Olvasgatva a hozzászólások között látom ezekkel a résztvevőkkel tényleg jólesz az MTH.
Én most hallottam róla először és remélem lesz időm kijutni hogy megnézzem az alkotásokat. Sajnosaz enyémet nem tudom elvinni mert még nincs kész teljesen és mert ez az első vannak hibái a festésnek. Remélem gyüjtök majd valami tapasztalatot a következőhöz a kiállításon.A gépek otthagyásáról csak azt a véleményt tudom osztani , hogy biztos, hogy biztos őrizni fogják őket és nem lesznek a a kiállítás végére összerondítva. -
harry
veterán
Köznép és modding, hát igen... még réggebben, mikor infos haveroknak említettem, azok is csak néztek értelmesen, nem hogy egy olyan ember, aki csak néha gépezik. Márpedig szerintem ezt is lehet művészi fokon művelni, vagy akár csak poénból, hobbyként, mindegy.
Persze már dolgozom a következő projecten -
Meta
tag
Nem szeretnék veled vitzatkozni
, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )
-
lapa
veterán
elmondom én pl. miért ''vagyok oda'' a gépért:
1. ezt használom otthon, és nem szeretném egy hétre nélkülözni
2. értékes dolgokat nem hagyok személyes felügyelet nélkül
3. kézzel bontható
részemről nem a becsvágy volt a döntő szempont az építés során, csak egy csendes gépet akartam csinálni. természetesen tökéletesen megértem azokat, akik büszkék az alkotásukra és minél több embernek meg szeretnék mutatni. -
-
ZeUS2140
aktív tag
én amatőr vagyok, meg tudom, hogy gagyi a cuccos, de kb 2-3 napom ment rá, hogy lefessem. még most is tart. Nem lett túl jó, de azért mordulok egyből, ha ''Pistike 12 év'' a csokis kis praclijával végigtaperolja az oldallapom. Nekem azért kell security, hogy a látogatókat védje meg tőlem
Nekem gyakorlatilag minden szabadidőm (még a munkaidőm fele) és minden (zseb)pénzem benne van a gépbe. Sajna nincs gagyi HW-em sem, hogy azt tegyem bele. És nem is a HW-ről van szó, hanem az egész felbecsülhetetlen szellemi munkáról és az eszmei értékről, ami másnak semmi, de nekem nagyon is sok. A belefektetett munkáról nem is beszélve.
A távolság is necces. kb 130-150km. Na most ezt 2x oda-vissza. Hmm.
Elmegyek, mert még nem voltam ilyenen és most van egy olyan projectem, amire büszke vagyok és szeretném profiknak is megmutatni hogy mi a véleményük és mit tanácsolnak...
Nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt és elégedett vagyok, de lesz ami lesz. Úgysem az enyémbe kötnek beleRemélem
De azt be kell ismerniük a szervezőknek, hogy ez nem teljesen kóser és reális. Ok. így lehetett megoldani.
Peace. csak egy szubjektív vélemény volt. -
bzoley
veterán
Hátha még nem túl késő:
''Ma este élő riport modderekkel a Fixtv-n!
A Fixtv ma esti adásában, 21:10-től a Kreatív Klubban zERo és BaluC élőben fog a MTH 2005-ös modder versenyéről beszélni. Szó lesz ezen kívül a radikalmod modding klubról is...''
Forrás: MTH2005Bővebben: link
Megnézzük mi lesz benne
Az ajtót én is féltem egy kicsit. -
harry
veterán
Nézd, én szívesen otthagyom a gépemet, hogy más is láthassa, aki sajnos hétvégén nem tud kimenni - de akkor tudni akarom hol lesz, és mennyire lesz elzárva. Nem attól félek, hogy ellopják, csak ugye nem tudom felügyelni a gépet, és azért nem szívesen hagyom egyedül úgy, hogy bárki fogdoshatja, vagy cseszteti az ajtót/paneleket, oldalát stb. De ha kellő képpen el van zárva, akkor jó (mint már említettem a radikalmodon, nekem az a megoldás tetszik, hogy a gépeket vitrinbe rakják, mint valami múzeumban, így bárki megnézheti, és a tulajdonos is nyugodt lehet: Bővebben: link)
-
Meta
tag
Nem tudom miért vannak egyes emberek úgy oda a gépért. Szerintem én is ott hagyom.. nem azért dolgoztam vele, hogy 1 napig legyen látható csak.. Ellopni meg nem valószínű, mivel az egész Expo zárt, őrzött. Ha meg valaki kockáztatja a betörést, akkor az InfoMarket ideje alatt nem hiszem hogy néhány szétfúrt gépet visz el, mivel úgysem tudja értékelni eszmei értékét. Mellesleg tényleg valószínű a biztosítás.
-
Xantomas
őstag
Nem hiszem, hogy sokan belehalnának abba, hogy otthagyják a gépüket.
Más viszont a helyzet akkor ha az illető az ország valamely távoli pontjából jön, és nem 10-15 perc kocsival a BNV-ig, mint nekem.
A megoldás: ha nagyon féltik, akkor olyan HW-t pakoljon bele, amiért nem akkora kár ha netántán valami óriási kegyetlenég miatt ellopnák (bár ez egy mod tekintetében, ami ráadásul egyedi is, ki olyan hülye hogy ellopja?)
Ha pedig elviszik, akkor úgy tudom az exponak van rá biztosítása, (illetve azt mondta egyik ismerősöm aki a Volvo Standon lesz oktoberben, hogy a bérleti díjban benne van)
Bár én inkább féltem a kiváncsi ''nagyon'' hozzáértő kezektől, főként a 3-10éves korosztályra asszocilva.
Valszeg valamikor a köv. hét közepén hozom haza a suliból, hazafele jövet a gépet, szóval egy ideig biztos ott lesz. -
lapa
veterán
most mi a frankó? a nyertesnek ott kell hagynia a gépét vagy nem?
-
bzoley
veterán
Nevezők száma:52
Visszalépett:2
Leszünk egy páran -
Xantomas
őstag
Nemsokkal a nyitó feszültség fölött járatom őket alapból, szóval azérrt nincs olyan brutkó fényük.
Potival állitom a fényerőt. Eddig nagyom király összhatású a cucc. Roszabbra számítottam. Kezd elburjánzani a karácsonyfa effekt... Vissza kell magam fogni. Elvégre nem a világítás a hangsúly, hanem csak a plexik éppenhogyi kivilágítása, hogy látszódjanak a minták, és a fa áldott hangszigetelő hatása.
A maradék Ledből a bringára kerül világítás -
bzoley
veterán
Csak azért emlékeztem rá, mert volt belőle egy kis vita a fórumon.
Flatcoke írta Augusztus 7-én 15.33-kor Bővebben: link :
''Fontos: A nyerteseknek kötelező módon ott kell hagyniuk a gépeiket a kiállítás egész további időtartama alatt, vagyis 18-tól 25-ig, hogy minden látogató, aki nem tud aznap eljönni láthassa azokat. Aki nem nyer, de mégis otthagyná a gépét, annak külön örülnénk (és a többi későbbi látogató is biztos), de nekik nem kötelező otthagyni''.
Lehet, hogy a szabályzatban már nem volt benne, de az is lehet, hogy kivették belőle. -
harry
veterán
''Versenyzők: Aki részt vesz a versenyen az adott esetben a kiállítás egész időtartama alatt kint hagyhatja a gépét, így a további napokon érkező látogatók is megcsodálhatják.'' Nemhiszem, hogy bárkinek is kötelező lenne - engem inkább az érdekel, hogy hol lesznek a gépek és kik őrzik
-
-
SaNyEe
aktív tag
40 magasfényű led?
Az nagyon sok, ha nem vakítani akarsz vele akkor szvsz felesleges annyi.
Egyik havernak 1 azaz 1db magasfényű kék led 3mm!!!!-es volt a Power Led helyén de már az is bevilágította az egész szobáját.
Sztem 10 darabnál semmiképp ne tegyél be többet, az is több lesz mint ami kéne... -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon a BNV-n sem voltam, szóval nem vagyok tisztában a helyszínnel.
Azt már tudom, hogy hogy jutok oda kocsival de lenne egy pár kérdésem:
1. hol lehet aludni?
1.1 kocsi a kinti zárt parkolóban, vagy a benti parkolóban lehet hagyni és ha igen mennyiért? Ha ben lehet hagyni a kocsit (benti parkoló), akkor az alvás megoldva
2. mennyi a ''spectator'' kísérő jegy ára
3. a kapu (ahol be lehet menni a versenyzőknek) messze van a vasút állomástól? kb ?m (nehéz a gép)
Előre is köszi.
Üdv all!
nekem is van némi festés hátra, meg mindent összepakolninem fogok unatkozni a maradék 2 hétben az biztos
-
Xantomas
őstag
Ugyan ezt akartam írni
A ház alakja elérte a végleges formáját, ''bevakoltam'' és begletteltem a rontott részeket. Még a hátulján és az elején levő kisajtót kell megcsinálni, aztán simára polírozni majd festeni. Kijavítottam a törött plexi szilákat.
Készül az elektronika. Huhahaha.
Kapcsolóval lehet váltani hogy termoellenllás vagy porméterrel szabályozza a ventik fordulatszámát, vagy szimplán 12V-ot kapjon. Már 2 a 4 áramkörből megvan, de nem tudom folytatni mert nem vettem elélg pottit
Ts 317es regulátorokat használok, de a várakozásokkal ellenben nem melegszik, még kézmelegre se.
Szerintetek elég lesz 40 magasfényű LED a hangulatos bevilágításához? Nem kell hogy vakítson, csak sötétben látszódjanak az alkatrészek. -
bzoley
veterán
Már 42 induló van
Hogy szem előtt legyen:
Fontos információk a versenyen indulóknak!
''Ahogy arról már beszámoltunk lassan minden összeáll az idei mod-tech Hall kiállítással és versennyel kapcsolatban, így most a versenyzők bejutásáról olvashatnak az érintettek néhány sort.
Az MTH2005 (mod-tech Hall) modder versenyére szeptember 17.-én, azaz szombaton reggel 10-órától lehet a benevezett gépeket beszállítani. A korábban jelzett vasárnapi legkorábbi időpont reggel 8-óra helyett délelőtt 10 óra lett! Legkésőbb a verseny napján szeptember 18.-án 11 óráig minden versenyzőnek és gépeiknek meg kell a helyszínre érkeznie.
Minden versenyző névre szóló belépési lehetőséget kap a szombati és vasárnapi napra, csak egy személyre szólóan. A belépés, kizárólag csak a térképen jelzett kapunál lehetséges, a K épület jobb oldalánál. A K épület közvetlenül az EXPO hotel mellett található.
A vasárnapi napon 10 és 11 óra között a lehetőségeinkhez képest megpróbálunk segíteni a versenyzőknek bejutni a kaputól a versenyig (autós, vagy kerekes kocsis szállítás).
Aki nem egyedül érkezik, azoknak ajánljuk, hogy a többi személynek előre váltsák meg a jegyet, hogy könnyebb legyen a kapun a bejutás.''
Forrás:MTH2005Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
-
harry
veterán
Azért jönnek még versenyzők, több nem is nagyon kell, 35~40 fő szerintem egész jó létszám. A látogatóknak is van érdekesség és nem olyan nagy a konkurencia
A versenyzőkszombaton (vagy amikor a gépet viszik) kapják meg a belépőjüket? Heti jegyet kapunk, vagy hogy lesz ez?
-
Xantomas
őstag
Exp-lollerrel nem enged be a fórumba, és tegnap tök fehét volt egy hozzászólás után az összes topic
Akkor ma megírom a jelentkezést, és egyben továbbítom a kérést is hogy írja oda hogy ki mien táborban áll rajthoz.
Túl vagyok a nyelvvizsgán, végre foglalkozhatok a hobbimmal, és befejezhetem a gépet.
A kintlevő cégek közül imádom a Flash-comot. Itt vannak a szomszédba és nagyon rendesek, hozzáértőek, (bár néha nem, de mindenknek vabnnak rossz napjai)..
Elmentem egy 6cmes ventit venni mert bedöglött a hűtőm erre a srác egy venti áráért odaadta az egyik 8cmes ventis prochűtőt, rendesen áron alul.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Mostanság nem frissítik a jelentkezők listáját vagy tényleg nem jelentkeztek? Lehet előbbi, mivel a végén lévő nevek előtt még mindig ott a nyíl. Jelenleg 31-en vagyunk.
-
harry
veterán
A kiállításon résztvevő cégek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
jól értem hogy ha szorít az idő, akkor csak vasárnap is elég kint lenni?
-
harry
veterán
Dokibá csinált az mtH2 - re: Bővebben: link
Belépő - szerintem ezt is megmondják, vagy megkérded flatcokeot, remélem ilyen nyakba akasztható belépőkártyánk lesz 'mtH 2005 - modder' vagy hasonló felirattal -
Xantomas
őstag
Vidd ki a gépet, mert.. Irgumburgum! Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert a képek nem mutatnak semmit se!
Szerintem 30 gépből lesz 2 autós ház...
Betéved a faluról a parasztbácsi és amúgyis csak annyit fog mondani:
''Níd mán asszony! Mennyi íígőjük maradt karácsonyrúl... hogy ezek mire pazarolják az áramot!''
(Csak a szélsőségek kedvéért írtam)
Szerintem nem azt nézik majd hogy mit fanatizál a készítő, hanem azt, hogy hogyan néz ki, mi van benne. A fenét se érdekli hogy autós vagy nem autós. Ha 15 Barbie gép lenne ugyanaz a LIAN-LI ház babarózsaszínben, belül UV reagens rózsaszín cucc... na akkor aggógj.
De mivel a tied csőház, Subaru felirattal, az enyém hátmitismondjak formával, Citroen felirattal.
Lefogadom hogy 4 gép lesz, amin vagy egy AMD logó lesz zöld világítással, vagy egy Intel kék világítással. Bár ne legyen így.
A következő téma ''Ekszöszájzbúk, avagy nesze neked montenbájk'' de lehet, hogy átalakítom, és nem Citro lesz, hanem az előbbi, nagy vörös giccses ''flémekkel'', és néhány törött-olvadt küllővel. -
bzoley
veterán
Gergello:
Ámen!
Viszont a bejutás az érdekelne lassan. Eddig, csak mint látogató voltam kinn az Expo-n(na jó, volt, hogy mini PC-s esztergát állítottunk ki, de az már rég volt).
Szal, ha mondjuk nem viszem ki Szombaton a gépet, akkor Vasárnap reggel az éjjeli őr nem fogja rám uszítani a kutyáját?Na meg valami infó a belépőkről. Mikor, hol, kitől kapunk? Egyéb kiállítók korábbi tapasztalata?
-
bzoley
veterán
Csatlakozom, sőt. Mivel saját felhasználásra készül(t), meg sem fordult a fejemben, hogy kivigyem a ''szemeteskukámat'', de mivel többen hívtak és látni akarják, szívesen megmutatom. Szóval ha úgy vesszük én már nyertem. Bár (hátha valamelyik szponzor olvassa) egy x800-at nem utasítanék vissza
Xantomas:
A HOC-fórumon kérdeztem, de hátha visszatérsz ide is. Citroën-nel kezdted az írásod, de nyugtass meg, hogy nem autós házat építesz. Ne érts félre, csak eszembe jutott, hogy ha egy ''idegen'' betéved szétnézni, akkor azt fogja látni, hogy ez is autós, ez is autós, meg ez is, meg ez is. Ez kicsit zavar, így napközben(épp, hogy átfutottam a hsz-odat(figyelmetlenül)) már azon töprengtem, hogy jobb lenne kimaradni inkább, tekintve hogy ha túl sok hasonló téma lenne, az az összeset megbélyegezné.
Ellenben szívesen találkoznék minél több Ph!-s arccal
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Engem sem a nyeremény hajt, hanem az hogy másoknak is tetszen amit csinálok, ezért örülnék valamelyik közönség díjank (helyezésnek) Idén tényleg sokan leszünk, eddig 30an jelentkeztek, ez valószínüleg elég a két kategóriához, de szerintem nem lesz előzsűri, elvégre elég nagy helyünk van.
-
Xantomas
őstag
A sponzorok engem is érdekelnek, meg a kiállítók is (mármint azok amik közvetlenül a MTH4 standon lesznek). Személy szerint nem a nyerés a fontos, hanem a környezet és a hangulat.
Még tökölgetek pár napot aztán nevezek.
Szerintem már így is valószínű az előzsűrizés, mert ahogy látom szaporodnak a jelentkezők, mint a nyulak, bár odaírhatnák, hogy casemod vagy casecon módban indulnak. -
Mec
aktív tag
fel.
amúgy itt van a hivatalos fóruma, ha valakit érdekel. lehet ott is osztani az észt ;-)
Guruka
senior tag
Kíváncsi leszek a mostani gépekre, nevezni nincs mivel, de az kíváncsi vagyok.
-
Mec
aktív tag
Belépőjegyek:
Napijegy 900 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 1800 Ft
Kedvezményes jegy (diák, katona, nyugdíjas) 650 Ft
Délutáni jegy (hétköznap 16.00 órától) 450 Ft
70 év felett ingyenes belépés
// hajrá 70 éves modding rajongók!!!
A VOLÁNBUSZ Rt. 2005-ben 50%-os kedvezményt biztosít magyarországi járatain a Hungexpo által szervezett kiállítások látogatói részére.
A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik menetjegyüket a Hungexpo által szervezett kiállítások kezdőnapja és zárónapja között terjedő időszakban induló VOLÁNBUSZ Rt. által üzemeltetett autóbuszjáratra megváltják, a rendezvény helyszínén jogosíttatják (bélyegeztetik) és legkésőbb a kiállítás zárónapján 24.00 óráig kiindulási állomásukra VOLÁNBUSZ Rt. autóbuszjárattal visszautaznak.
Kérjük az utasokat, hogy menettérti jegyet ne váltsanak, mert a kedvezményt csak a visszaúton tudják érvényesíteni. A kedvezményes lehetőség kizárólag a közvetlenül Budapestre és onnan visszaközlekedő VOLÁNBUSZ Rt. járatokon érvényes, átszállásos utazásra nem!
A menetjegyet meg kell őrizni, és a HUNGEXPO területén lévő információs standon visszaútra érvényesíttetni (bélyegeztetni) kell. Az érvényesített menetjegyre visszaútra a budapesti autóbusz-állomások elővételi pénztáraiban ülő és férőhelyet lehet foglalni. -
Mec
aktív tag
Én már beneveztem.
Itt van az infó, az oldal alján hozzá is lehet szólni, ha valami kérdés van:
harry
veterán
A kiállítás 1 hetes, de a gépeket 17én (vagy 18án reggel 8-ig) kell eljuttatni a verseny helyszínére. Szombaton van a moddingklubb, a verzseny/zsűrizés vasárnap, 18án, a következő héten pedig a kiállíás.
Nevezést szept. 4.ig kell leadni, benne az adataid, képek+leírás a modról. De az #1 hsz-ben van egy link, ott minden fontosat megtudhatsz (Bővebben: link) -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Ha van egy kis szerencsém, akkor kész leszek addigra.
2 kérdésem lenne:
1. Most akkor pontosan mikor lesz a MTH rendezvény? 17-18
2. Van előzetes qualifikáció, vagy csak megyek, és mondom, hogy nevezek?
Előre is köszi!
Üdv all! -
Nnah erre elkéne menni! Tud vki vmit a belépő áráról mezei juzerek számára megtekintés céljából?Vagy ez nem ilyen kiállításjellegű szösszenet? Kiváncsi vagyok mennyi idő alatt tudom rávenni acconyt, hogy Łjöjjön velem
-
harry
veterán
Nemsokára kezdődik az idei modding verseny, infók itt: Bővebben: link.
Kiállítás: 2005 szeptember 17-25
Verseny: Vasárnap, 2005.09.18.-án
radikalmod modding klub: Szombat, 2005.09.17.-én.
Helyszín: Hungexpo B pavilonja területén az InfoMarket kiállítás részeként
Én már neveztem, remélem sokan tesznek még hasonlóképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest