- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kalandor #221 üzenetére
Csupán az itt olvasottakra reagáltam: Bővebben: link
Elnézésedet kérem a nem egyértelmű fogalmazásért.
''Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés'' ugye az itt leírtakat nem kell elemeznem, azt hiszem megegyezhetünk abban, hogy ez az ország a lehetőségek hazája, sajnos nem kifejezetten jó értelemben - de hála Istennek ez a fórum nem erről szól.
''Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése.'' Ezt a fentiekre gondoltam , mert én úgy értelmeztem a linkben leírtak alapján, hogy esetleg volt a résztvevők között valaki, aki a cetlik kitöltögetését sportként űzhette, így gondolván előkelőbb helyre kerülni.
Elismerem, nem biztos, hogy szerencsés megjegyzés volt, mindenkitől elnézést kérek, akit sértett a megjegyzés - nem az volt a szándékom. Sajnos jómagam nem tudtam kimenni, megnézni élőben, tehát amit leírtam, csak abból tudtam megítélni, amit itt olvastam.
Elnézéseteket kérem az OFF-ért, de úgy éreztem illik válaszolnom Kalandornak
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Üdv mindenkinek!
Sajnos kishazánkban nem ritka a jogtalan előnyszerzés. Szomorúnak tartom, hogy még azok közül is alkalmazzák, akik maguk is jól tudják, hogy mennyi munkával jár egy ilyen pályamunka elkészítése. Remélem a legközelebbi alkalommal végre sikerül felnőni ilyen szempontból a sokak által követendő európai normákhoz, és végre tényleg az nyerhet, akit a közönség a legjobbnak tart.
Azt pedig mégjobban remélem, hogy jövőre engem sem akadályoz meg semmi abban, hogy személyesen csodálhassam meg a műalkotásokat.
Bár már kifejeztem tiszteletemet a résztvevőknek fentebb néhány hsz-szel, most újra sok sikert kívánok a résztvevőknek a további munkákhoz; le a kalappal előttük elszántságukért, és kitartásukért
Szrerk.: Hú, most nézem csak, tényleg néhány hsz-szel feljebb - #143, hogy szaporodnak a hsz-ek
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Minden tiszteletem a résztvevőké
gege71.hu-nak pedig köszönet a galériáért
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest