- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
Még egy dolog a kész múveket a PH nevekkel keressem vagy az eredti nevek allatt amit ugyan nem tudok, de tudni szerteném merre keressem majd a műveiteket.
-
cocki
tag
Nem reklám miatt teszem ki a képeket csak azért mert hát a z MTH-ra elvinni nem tudom elvinni a gépet.
Bővebben: link
Bővebben: link -
cocki
tag
Olvasgatva a hozzászólások között látom ezekkel a résztvevőkkel tényleg jólesz az MTH.
Én most hallottam róla először és remélem lesz időm kijutni hogy megnézzem az alkotásokat. Sajnosaz enyémet nem tudom elvinni mert még nincs kész teljesen és mert ez az első vannak hibái a festésnek. Remélem gyüjtök majd valami tapasztalatot a következőhöz a kiállításon.A gépek otthagyásáról csak azt a véleményt tudom osztani , hogy biztos, hogy biztos őrizni fogják őket és nem lesznek a a kiállítás végére összerondítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest