- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Elolvastam a cikket. 2 szót fűznék hozzá: Várható volt.
A többi gondolatom most nem tűrne papírt, illetve ebben az esetben biteket. Ez történt. Ezen már nem lehet változtatni. Annyi biztos, hogy a Tisztelt szervezők is tanultak az esetből, és remélhetőleg jövőre tényleg egy igazságos verseny keletkezik majd. - Nem mintha az idein Őket lehetne hibáztatni! -
Jövőre is megyek (már készülnek a tervek), mert nagyon jó volt az egész rendezvény, és ezúton szeretném megköszönni a rendezőknek, hogy egy ilyen nagy nyilvánosság előtt is bemutathattuk az alkotásinkat.
Xantomas: Én a 29-es számmal, a ''csillagos'' géppel és tartozékaival voltam jelen. -
Meta
tag
én szimplán megkérdeztem..
Meg azt is, ha valamelyik oldalon belemegy a lövedék/bomba/kis zöld emberke és a másikon ki, akkor miért minden nyílás kifelé hajlik...a válasz eredet volt: Felrobbant benne.. bár akkor meg miért volt benne szinte sértetlen előlap rész...
Na mindegy.. ilyen kukacoskodásokat leszámítva nem volt rosz ötlet.
Zoley: A Tied sem volt rossz, bár tényleg kellett volna több infó
Alien: Őszintén szólve nekem nem tetszett... gondolj bele, ezt az asztalra? .. érdekes
Biblia: Jó volt, ötletes, és a gatewatch lenyűgöző volt
Mátrix/fej : igényesen volt elkészítve, nem agyoncicázott.. úgymond kultúrált.. megérdemelte
Gitár: Egy őrült ötlet... derülni jó volt -
Meta
tag
azért a közönség szavazás az, hogy is mondjam, érdekes volt... pl nem egy olyan embert láttam, aki bőszen x-elgetett 4-5 papírt, majd megtámadta a ládát.. Bár nem hiszem hogy pont az a néhány szavazat számított.
-
Meta
tag
Nem szeretnék veled vitzatkozni
, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )
-
Meta
tag
Nem tudom miért vannak egyes emberek úgy oda a gépért. Szerintem én is ott hagyom.. nem azért dolgoztam vele, hogy 1 napig legyen látható csak.. Ellopni meg nem valószínű, mivel az egész Expo zárt, őrzött. Ha meg valaki kockáztatja a betörést, akkor az InfoMarket ideje alatt nem hiszem hogy néhány szétfúrt gépet visz el, mivel úgysem tudja értékelni eszmei értékét. Mellesleg tényleg valószínű a biztosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest