Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Ne haragudj, nem szándékos diszkrimináció, de néhol olyan tömörülés volt, hogy fizikailag nem fértem oda. Pedig nem egy kört mentem, hogy a lehető legtöbbet fotózhassak.
Melyik volt a te géped? Mondjuk ha a Bzoley Subaru-jához viszonyítunk, ahhoz képest merre?
Amúgy figyelitek az első képen azt a ''rosszarcú'' szakállas ámbört a TTS pavilonban...?
(belinkelem újra hátha valaki lusta visszakeresni a galéria-linket:Bővebben: link )
Ez a több szavazócetlivel szavazás...ez nekem az életbe eszembe nem jutna,....ilyen naív vagyok és böcsületes.
Ez vhogy annyir jellemző kis hazánkra időnként
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest