Új hozzászólás Aktív témák
-
camino
tag
értem... tehát valami full-integrált mini alaplap lehet benne? valaki esetleg hátulról lefényképezte? mindenesetre olyan ronda lett, hogy az már szép...
kiállításra nagyon jól néz ki.... itthonra viszont nem a legpraktikusabb
köszi mindenkinek a rengeteg képet, mivel sajnos én nem voltam ottde jövőre mindenképpen kimegyek szétnézni...
-
gege71.hu
addikt
Hohhó..akkor rajtad láttam Orange County Choppers-es pólót?! (egyik galériádban ott figyel egy két OCC mercsendájz) Aszittem rosszul láttam. Igazság szerint csak egy villanásra láthattam, mert nem is tudatosult ott, csak most, hogy a galériádban láttam...aztán ...motoszka a fejben..hogy izé mintha?...és igen egy póló,,,vkinek a hátán a MDH-on...
szal vhogy így húztak be a relék a fejemben
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Mondjuk a plexi lemaradhatott volna az elejéről talán, de igen érdekes volt egy ''szétégett, kirobbant'' gépet működni látni
Nekem jobban bejön a casecon kategória, így nem csoda, hogy sokkal több képet csináltam a kipolskiról. Az nagyon tuti. A bundás-szarvas ház nem igazán jött be. -
bzoley
veterán
(floppy előlap)
Szó, mi szó, elég nagy a zsúfoltság. A mi gépeink lehet, hogy már csak a K épületben fognak elférni
Körbefényképeztem én is minden gépet, főleg amik tetszettek.
(A OCC-t el is felejtettem megjegyezni, pedig volt eszemben. Bár részemről csak annyi, hogy amikor lehet, nézem a műsort.)
Ha szavaznék, nálam egyelőre a kispolák a nyerő
Balu gépe jobban néz ki, mint a képeken látszott.
Viszont a lexikon a képein mutatott jobban.
Közben, ha jól hallom, még megy a koncert odakinn -
bzoley
veterán
Na csak ne olyan gyorsan
Most keltem, pár perce, szóval elképzelhető, hogy már csak holnap viszem ki a gépet. Bár a klubra ki kéne nézni. Mikor lesz az, négy körül?
Szombaton elvileg zárásig(hatig?) lehet vinni a gépet.
Ezt a kispolskit, akváriumot, gitárt hol találták az MTI-sek? -
bzoley
veterán
Ledes ventit és számítógép házat
Kisebb tennivalóim nekem is akadnak még:
Mivel nem tudtam szerezni rossz kölcsön-alaplapot a gépbe, a sajátomat kell kivinni, tehát össze kell raknom egy másikat otthonra. Sajnos nem nagy a választék. Vagy AMD K6-24-500Mhz+apróságok, vagy P2~300Mhz lesz(amelyik működni fog)
Kicsit le kell még törölgetni a házat, meg be kell rakni a konfigot(előbb kell a másik a tv, meg a net miatt)
A macsek szétrágott egy kábelt, azt meg kell szervizelni
Ja, kicsit még polírozok a fényes dolgokon, mert már rendesen összefogdostam.
Meg nem tudom, de lehet, kéne csinálni egy zárat valahova(ami nem látszik) lezárni az ajtót, hogy ne lehessen nyitogatni.
Szóval én sem unatkozok
Azt meg még mindíg nem tudom, hogy mikor vigyem ki a gépet.
Én eddig azt hittem, hogy most csak Infomarket lesz, mint eddig mindíg, külön. De úgy látom, most lesz az őszi BNV is.
Még a végén belépőt kell vennem más napokra is, hogy mindent végigjárhassak. Hacsak nem kapok idén is céges meghívót. -
Xantomas
őstag
Én nem úgy emlékszem, mintha kihírdették volna, régebben is, hogy konkrétan milyen díjak lesznek. Most vagy nagy titkolózás lesz, és durva jutalmak lesznek, vagy óriási fenékpuszi a Férfi WC-ben
Igaz csak az utóbbi MTH3-n votlam ott személyesen, csak megnéztem a gépeket majd jöttem is el, mert sügetett az idő. -
ZeUS2140
aktív tag
én amatőr vagyok, meg tudom, hogy gagyi a cuccos, de kb 2-3 napom ment rá, hogy lefessem. még most is tart. Nem lett túl jó, de azért mordulok egyből, ha ''Pistike 12 év'' a csokis kis praclijával végigtaperolja az oldallapom. Nekem azért kell security, hogy a látogatókat védje meg tőlem
Nekem gyakorlatilag minden szabadidőm (még a munkaidőm fele) és minden (zseb)pénzem benne van a gépbe. Sajna nincs gagyi HW-em sem, hogy azt tegyem bele. És nem is a HW-ről van szó, hanem az egész felbecsülhetetlen szellemi munkáról és az eszmei értékről, ami másnak semmi, de nekem nagyon is sok. A belefektetett munkáról nem is beszélve.
A távolság is necces. kb 130-150km. Na most ezt 2x oda-vissza. Hmm.
Elmegyek, mert még nem voltam ilyenen és most van egy olyan projectem, amire büszke vagyok és szeretném profiknak is megmutatni hogy mi a véleményük és mit tanácsolnak...
Nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt és elégedett vagyok, de lesz ami lesz. Úgysem az enyémbe kötnek beleRemélem
De azt be kell ismerniük a szervezőknek, hogy ez nem teljesen kóser és reális. Ok. így lehetett megoldani.
Peace. csak egy szubjektív vélemény volt. -
bzoley
veterán
Csak azért emlékeztem rá, mert volt belőle egy kis vita a fórumon.
Flatcoke írta Augusztus 7-én 15.33-kor Bővebben: link :
''Fontos: A nyerteseknek kötelező módon ott kell hagyniuk a gépeiket a kiállítás egész további időtartama alatt, vagyis 18-tól 25-ig, hogy minden látogató, aki nem tud aznap eljönni láthassa azokat. Aki nem nyer, de mégis otthagyná a gépét, annak külön örülnénk (és a többi későbbi látogató is biztos), de nekik nem kötelező otthagyni''.
Lehet, hogy a szabályzatban már nem volt benne, de az is lehet, hogy kivették belőle. -
bzoley
veterán
Csatlakozom, sőt. Mivel saját felhasználásra készül(t), meg sem fordult a fejemben, hogy kivigyem a ''szemeteskukámat'', de mivel többen hívtak és látni akarják, szívesen megmutatom. Szóval ha úgy vesszük én már nyertem. Bár (hátha valamelyik szponzor olvassa) egy x800-at nem utasítanék vissza
Xantomas:
A HOC-fórumon kérdeztem, de hátha visszatérsz ide is. Citroën-nel kezdted az írásod, de nyugtass meg, hogy nem autós házat építesz. Ne érts félre, csak eszembe jutott, hogy ha egy ''idegen'' betéved szétnézni, akkor azt fogja látni, hogy ez is autós, ez is autós, meg ez is, meg ez is. Ez kicsit zavar, így napközben(épp, hogy átfutottam a hsz-odat(figyelmetlenül)) már azon töprengtem, hogy jobb lenne kimaradni inkább, tekintve hogy ha túl sok hasonló téma lenne, az az összeset megbélyegezné.
Ellenben szívesen találkoznék minél több Ph!-s arccal
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
A sponzorok engem is érdekelnek, meg a kiállítók is (mármint azok amik közvetlenül a MTH4 standon lesznek). Személy szerint nem a nyerés a fontos, hanem a környezet és a hangulat.
Még tökölgetek pár napot aztán nevezek.
Szerintem már így is valószínű az előzsűrizés, mert ahogy látom szaporodnak a jelentkezők, mint a nyulak, bár odaírhatnák, hogy casemod vagy casecon módban indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged