Legfrissebb anyagok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Nem szeretnék veled vitzatkozni
, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, mivel természetesen megértem az indokaidat. Többek között én is ezt a gépet használom itthon, de szerintem egy hétig ki lehet bírni nélküle. A felügyelet miatt szerintem nem kell aggódni, biztosan őrzik majd, mivel az infó rendezvényen nem csak a mi kis ''kicsikéink'' lesznek ott. A becsvágyról emg annyit, hogy ez egy kiállítás, ahol nem a verseny és a mutogatás a cél, hanem hogy minél több embert megismertessünk a modding fogalmával. (érdemes volt megnézni az egyik ilyen riportot a tévében, hogy milyen a ''köznép'' tudása e téren... )