- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
azért lehet jobban átgondoltam volna azt a kizárást... eléggé lehangoló. De remélem, hogy jövőre végre sikerül összehozni egy olyan versenyt, ahol minden tisztán megy, jó a hangulat, sok az egyedi ötlet, a szép alkotások és nem lesznek ilyen problémák. A mostaniból lehet tanulni, bár igazából én sem gondoltam volna ilyesmikre...
-
harry
veterán
válasz
Delta-Laca #222 üzenetére
Ugye a tiedben volt az a brutális venti? Nem semmi, elég erősen fújt, asszem Edu csinált is róla képet amint egy kabátot lobogtat
-
harry
veterán
Bizony, egy év múlva megint tali
Ha több szakmai díj nem is lesz, legalább a szavazáson kellene változtatni valamit
ez tényleg nagyon gáz.
bzoley - egy nyakbavaló jó lenne, a versenyző számával, esetleg nevével (valahogy csak meg kell szólítani). Persze én sem szavaztam - bár páran buzdítottak, hogy erre, erre, de mondtam, hogy kösz inkább nem
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
gege71.hu #186 üzenetére
Szavazás - szerintem is... jobb lett volna, ha szakmai díjból van 3, mind a két (mod/con) kategóriában, és egy közönség díj.
tts: volt még 2 faház, nekem az egyik nagyon tetszett: Bővebben: link -
harry
veterán
-
harry
veterán
Pár kép a saját házamról, a kezdetektől s végeles állapotig (talán 70kép
): Bővebben: link
És itt nemsokára a verseny képei: Bővebben: link -
harry
veterán
Nekem a szőrme ház tetszett (bölény, vagy mi az), Subaru, kincses láda, az égett Quake, alien, ''modding biblia''
Szerintem azért voltak érdekes alkotások, de legalábbis jobb volt, mint a 3. verseny.
-
harry
veterán
És végül sikeresen zárult a negyedik MTH is
A kiállítás még tart, de elég sokan hazavítték a gépüket - köztük én is. Amúgy az enyém a 17. volt, a szürke 'gyár', mindjárt feltöltök pár képet arról, és a versenyről is.
-
harry
veterán
A Második nap - A Verseny
-
harry
veterán
Mérleg szerint enyém is csak 15 kiló - bár oldallap nélkül mértem, de szerintem több mint 15, elég nehéznek tűnt mikor először felemeltem. Főleg mikor a K-B épületek között átvágtunk.
Amágy gyártók szempontjából szerintem nincs sok különlegesség, igaz csak nagyjából néztem körül, de nem volt semmi nagyon szembetűnő, esetleg talán Vapochill és kompresszor. -
harry
veterán
Jah, tényleg, azthiszem találkoztunk
Holnap szerintem 11 körül ottleszek. Gépet lehet kint hagyom a héten. De elég gázos, hogy alig van hely, ma legalább 20an voltunk, és több gépet már alig lehet lerakni; nem gondoltam volna, hogy 400m2 pavilonban az elhelyezéssel lesz probléma.
Általában 17es gép körül megtaláltok, fekete OCC-s mellényben leszek. Pár képet már csináltam, de egyelőre nem akarom publikálni, tessék eljönni és megnézni a gépeket -
harry
veterán
Dél múlt, lehet vinni a gépeket
Szombaton legkésőbb meddig kell megérkezni? -
harry
veterán
Bizony, 17
Bár előttem valaki visszalépett, de szerintem nem változik a sorrend. Még kicsit forrasztgatok és kész is. Én is épp előbb oldottam meg, hogy oldallapot is lehessen csavarozni, hogy csak úgy ne tudják levenni - ez egy kisszerver ház, az oldala másképp működik, mint a többi háznak: felfelé nyílik, gyárilag volt a tetején is egy takarólap, de mivel leszedtem így kellett valami más rögzítési mód. Illetve nekem nem kellett volna, így is jó volt, de nem örülnék ha távollétemben nyitogatnák. Szóval ha megláttok valakit a ház körül egy csavarhúzóval (rajtam kívűl) akkor kicsit tereljétek odébb
-
-
harry
veterán
Még egy hét
-
harry
veterán
Kicsit furcsa, hogy még mindig nincsenek meg a díjak, régebben már korábban kihírdették, most már csak alig 1,5 hét van a versenyig
-
harry
veterán
Szerintem hozad csak a gépet, még ha nem is teljesen kész, minél több látnivaló, annál jobb
én is ma változtattam meg pár folgot (mondjuk nem nagyon akartam), de hát még belefér.
Bejutás - el tudom képzelni, kis műanyag dömperen rángatni gépet, előtte habzó szájjal egy sodrófával kézben rohangálni, mottekhálll -
harry
veterán
Köznép és modding, hát igen... még réggebben, mikor infos haveroknak említettem, azok is csak néztek értelmesen, nem hogy egy olyan ember, aki csak néha gépezik. Márpedig szerintem ezt is lehet művészi fokon művelni, vagy akár csak poénból, hobbyként, mindegy.
Persze már dolgozom a következő projecten -
-
harry
veterán
Nézd, én szívesen otthagyom a gépemet, hogy más is láthassa, aki sajnos hétvégén nem tud kimenni - de akkor tudni akarom hol lesz, és mennyire lesz elzárva. Nem attól félek, hogy ellopják, csak ugye nem tudom felügyelni a gépet, és azért nem szívesen hagyom egyedül úgy, hogy bárki fogdoshatja, vagy cseszteti az ajtót/paneleket, oldalát stb. De ha kellő képpen el van zárva, akkor jó (mint már említettem a radikalmodon, nekem az a megoldás tetszik, hogy a gépeket vitrinbe rakják, mint valami múzeumban, így bárki megnézheti, és a tulajdonos is nyugodt lehet: Bővebben: link)
-
harry
veterán
''Versenyzők: Aki részt vesz a versenyen az adott esetben a kiállítás egész időtartama alatt kint hagyhatja a gépét, így a további napokon érkező látogatók is megcsodálhatják.'' Nemhiszem, hogy bárkinek is kötelező lenne - engem inkább az érdekel, hogy hol lesznek a gépek és kik őrzik
-
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Azért jönnek még versenyzők, több nem is nagyon kell, 35~40 fő szerintem egész jó létszám. A látogatóknak is van érdekesség és nem olyan nagy a konkurencia
A versenyzőkszombaton (vagy amikor a gépet viszik) kapják meg a belépőjüket? Heti jegyet kapunk, vagy hogy lesz ez?
-
harry
veterán
Mostanság nem frissítik a jelentkezők listáját vagy tényleg nem jelentkeztek? Lehet előbbi, mivel a végén lévő nevek előtt még mindig ott a nyíl. Jelenleg 31-en vagyunk.
-
harry
veterán
A kiállításon résztvevő cégek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Dokibá csinált az mtH2 - re: Bővebben: link
Belépő - szerintem ezt is megmondják, vagy megkérded flatcokeot, remélem ilyen nyakba akasztható belépőkártyánk lesz 'mtH 2005 - modder' vagy hasonló felirattal -
harry
veterán
Engem sem a nyeremény hajt, hanem az hogy másoknak is tetszen amit csinálok, ezért örülnék valamelyik közönség díjank (helyezésnek) Idén tényleg sokan leszünk, eddig 30an jelentkeztek, ez valószínüleg elég a két kategóriához, de szerintem nem lesz előzsűri, elvégre elég nagy helyünk van.
-
harry
veterán
A kiállítás 1 hetes, de a gépeket 17én (vagy 18án reggel 8-ig) kell eljuttatni a verseny helyszínére. Szombaton van a moddingklubb, a verzseny/zsűrizés vasárnap, 18án, a következő héten pedig a kiállíás.
Nevezést szept. 4.ig kell leadni, benne az adataid, képek+leírás a modról. De az #1 hsz-ben van egy link, ott minden fontosat megtudhatsz (Bővebben: link) -
harry
veterán
Nemsokára kezdődik az idei modding verseny, infók itt: Bővebben: link.
Kiállítás: 2005 szeptember 17-25
Verseny: Vasárnap, 2005.09.18.-án
radikalmod modding klub: Szombat, 2005.09.17.-én.
Helyszín: Hungexpo B pavilonja területén az InfoMarket kiállítás részeként
Én már neveztem, remélem sokan tesznek még hasonlóképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest