Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Viszont nem fényképeztem sokat, pedig sokkal többet akartam, de annyira időigényes dolog, és minden másodpercen ''bocsi'', meg ''lécci''...stb kijelentéseket tenni, mert sokan beálnak a kamera elé...
Nemsokára teszem fel a galériát. Viszont úgy tudom, hogy az Infan wievnak van egy olyan kiegészítése amivel galériát lehet étrehozni HTML lap kiegésízéssel. Azt hol találok? nem akarok notepaddal scriptet írni...lusta és fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest