- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest