- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Az Alien sem volt rossz, bár a tied jobban bejött. A srác akié az alienes kicsit nyomult mint vmi amway ügynö...persze csak finoman.(ha olvasod ne sértődj meg! peace
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.
A quake-es azért tetszett mert nem jöttem rá a turpisságra (értem én hogy gőzgép de mi hajtja?
). Megnéztem a monitorkábelt direkt az bekötve a pörkölt vga-ba, nulla memóriamodul...pörgő procihűtő...szal nagyon ötletes volt...szerintem. A srác elmondta végül miután ott hajolgattam körülötte értetlen ábrázattal.
Most a Subaru cuccal végülis hanyadik lettél? Nem létezik, hogy 1-3-ba nem került be!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Riszpekt men
állat, sztem Mátrix-al megosztott első helyezés