- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ledes ventit és számítógép házat

Kisebb tennivalóim nekem is akadnak még:
Mivel nem tudtam szerezni rossz kölcsön-alaplapot a gépbe, a sajátomat kell kivinni, tehát össze kell raknom egy másikat otthonra. Sajnos nem nagy a választék. Vagy AMD K6-24-500Mhz+apróságok, vagy P2~300Mhz lesz(amelyik működni fog)
Kicsit le kell még törölgetni a házat, meg be kell rakni a konfigot(előbb kell a másik a tv, meg a net miatt)
A macsek szétrágott egy kábelt, azt meg kell szervizelni
Ja, kicsit még polírozok a fényes dolgokon, mert már rendesen összefogdostam.
Meg nem tudom, de lehet, kéne csinálni egy zárat valahova(ami nem látszik) lezárni az ajtót, hogy ne lehessen nyitogatni.
Szóval én sem unatkozok
Azt meg még mindíg nem tudom, hogy mikor vigyem ki a gépet.
Én eddig azt hittem, hogy most csak Infomarket lesz, mint eddig mindíg, külön. De úgy látom, most lesz az őszi BNV is.
Még a végén belépőt kell vennem más napokra is, hogy mindent végigjárhassak. Hacsak nem kapok idén is céges meghívót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest