Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
gege71.hu #186 üzenetére
Szavazás - szerintem is... jobb lett volna, ha szakmai díjból van 3, mind a két (mod/con) kategóriában, és egy közönség díj.
tts: volt még 2 faház, nekem az egyik nagyon tetszett: Bővebben: link -
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #162 üzenetére
De létezik
Ha úgy nézzük, harmadiknak szólítottak ki
A közönségszavazatok alpján 12.
Épp a szomszédomnak mondtam, hogy legalább egy kis szilikonpasztát jó lenne nyerni, mert az fogyóeszköz. Nyertem is. Hogy miért nem VGA-t akartam?
A Quake-nek én is nekifeküdtem. Kerestem az igazi alaplapot
A monitorkábelt nem is figyeltem. És sokan fel sem fogták, hogy miről van szó, csak azt látták, milyen ''lepusztult''. Jó volt az ötlet. A Subaruhoz is odahajolt a kiskölök:''nézd apa, milyen halk ez a gép''(be sem volt dugva)
Nálam nagy hátrány volt, hogy semmit nem lehetett látni belőle. Se egy ablak, vagy valami. Egy Képernyő a képeimmel sokat segített volna. De nem volt. -
Biaggio
őstag
válasz
gege71.hu #137 üzenetére
Köszi a képeket
Alien, Subaru, Matrix nálam is a favorit ezek alapján
Megmondom őszintén, kicsit hiányolom az egyszerű, de szép házakat... Tudom, tudom, azok a boltiak, de szvsz néhány versenymű nagyon rikító, vagy túldíszített... Megpróbálok kimenni, hogy élőben is megnézzem, mert nagyon kíváncsi lettem... -
bzoley
veterán
válasz
gege71.hu #137 üzenetére
Legalább a galériádon benn vagyok az első háromban
De tényleg. Iszonyú volt. Már délben minden bajom volt. Nem nekem való az ilyesmi. Végül úgy döntöttem, nem hagyom kinn a gépet. Mert akkor neki kellett volna állnom kibelezni, ahhoz meg már nem volt kedvem. És akkor még a hét végén visszamenni érte. Inkább hazavittem. Most már itt ''dübörög'' mellettem a Subaru
(A 600LE-s Impreza is tetszett nagyon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest