- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest