- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Xantomas #219 üzenetére
Hello mindenkinek!
Először is gratula minden versenyzőnek, hogy el tudta hozni a gépét a versenyre. Személy szerint nagyon színvonalas volt maga a felhozatal, de a szavazás - mint azt többen is megjegyeztétek - lehetett volna korrektebb is. Remélem jövőre teljesen elkészül az én gépem is, mert az enyém még csak ''félkész'' állapotban versenyzett.
Xantomas: Én voltam a 44-es számú versenyző, a Ferrarival:Bővebben: link -
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #206 üzenetére
Hát igen. Aki ismeri az Indexet, az tudja, hogy nekik csak ennyire futja. Szerintem még ehhez is nagyon összedugták a fejüket. Gőzük sincs az egészről, és írják a hülyeségeiket. Volt kinn egy fickó sajtóreferens kártyával, sokáig beszélgettünk. Bevallotta, hogy ő ilyet még életében nem látott. Ott magyaráztuk el neki, mit is keresünk ott és hogy mire jó ez az egész. Az ilyenek mit keresnek ott?! Hogy ilyeneket tudjanak írni? Legalább a Subarumat nem húzták le''érthetetlen kék henger''
-
bzoley
veterán
válasz
Xantomas #157 üzenetére
Nekem speciel van cicám, de már biztos láttad:Bővebben: link
Gege:
Casecon:biblia
Casemod:Matrix
Ezek voltak a szakmai nyertesei és volt 15 közönségszavazott.
Én kaptam egy satyeszt, egy 8cm-es ventit, és egy NB hűtőbordát asszem a 12. hellyel
Közönség első: Alien(valszeg nem a gép miatt), bár a Matrix-ról is tudtuk előre, hogy győzni fog
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
Xantomas #147 üzenetére
ACDSee(7.0 és feljebb asszem)-nek van szerintem a legprimitívebben kezelhető html galéria készítője. Képeket kijelöl---create---html gallery---néhány egyérttelmű beállítás, relatív hivatkozásokkal a képekhez---célfolder---create...Utána a célfolder tartalmastul 1/1 tárhelyre mehet is fel..
Juteszembe ki nyert ill mik a helyezések...
közönségszavazat???
Ennek hírdetését már nem vártam meg.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Szerintem hozad csak a gépet, még ha nem is teljesen kész, minél több látnivaló, annál jobb
én is ma változtattam meg pár folgot (mondjuk nem nagyon akartam), de hát még belefér.
Bejutás - el tudom képzelni, kis műanyag dömperen rángatni gépet, előtte habzó szájjal egy sodrófával kézben rohangálni, mottekhálll -
SaNyEe
aktív tag
40 magasfényű led?
Az nagyon sok, ha nem vakítani akarsz vele akkor szvsz felesleges annyi.
Egyik havernak 1 azaz 1db magasfényű kék led 3mm!!!!-es volt a Power Led helyén de már az is bevilágította az egész szobáját.
Sztem 10 darabnál semmiképp ne tegyél be többet, az is több lesz mint ami kéne... -
harry
veterán
Engem sem a nyeremény hajt, hanem az hogy másoknak is tetszen amit csinálok, ezért örülnék valamelyik közönség díjank (helyezésnek) Idén tényleg sokan leszünk, eddig 30an jelentkeztek, ez valószínüleg elég a két kategóriához, de szerintem nem lesz előzsűri, elvégre elég nagy helyünk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest