Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Szerintem még utólag is ki lehetne zárni az illetőt. Szigorúan az én véleményem. Egyébként indokolnotok sem kéne(minek? Ő is tudja és az egyéb érintettek is tudják), csak közölni kéne az illetővel és vmelyik hivatalos portálon (Bocs most nem tom melyik a MTH fő ''hordozója''?? HardverOC???), hogy nem ő a közönségnyertes. PONT. Történet vége.
Ha pedig jövőre jelentkezne, sajnos már nem lenne hely idő stb akármi...
Ha finoman fogalmazok akkor is azt kell mondjam az illetőről, hogy egy kis-stílű kis köcs*g.
Ha moderálnátok a végét... nem bánom..ezt akkor is le kellett írjam
peace
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Ne haragudj, nem szándékos diszkrimináció, de néhol olyan tömörülés volt, hogy fizikailag nem fértem oda. Pedig nem egy kört mentem, hogy a lehető legtöbbet fotózhassak.
Melyik volt a te géped? Mondjuk ha a Bzoley Subaru-jához viszonyítunk, ahhoz képest merre?
Amúgy figyelitek az első képen azt a ''rosszarcú'' szakállas ámbört a TTS pavilonban...?
(belinkelem újra hátha valaki lusta visszakeresni a galéria-linket:Bővebben: link )
Ez a több szavazócetlivel szavazás...ez nekem az életbe eszembe nem jutna,....ilyen naív vagyok és böcsületes.
Ez vhogy annyir jellemző kis hazánkra időnként
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Hohhó..akkor rajtad láttam Orange County Choppers-es pólót?! (egyik galériádban ott figyel egy két OCC mercsendájz) Aszittem rosszul láttam. Igazság szerint csak egy villanásra láthattam, mert nem is tudatosult ott, csak most, hogy a galériádban láttam...aztán ...motoszka a fejben..hogy izé mintha?...és igen egy póló,,,vkinek a hátán a MDH-on...
szal vhogy így húztak be a relék a fejemben
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Az Alien sem volt rossz, bár a tied jobban bejött. A srác akié az alienes kicsit nyomult mint vmi amway ügynö...persze csak finoman.(ha olvasod ne sértődj meg! peace
) Mellesleg ha nem mondja, hogy ott vannak cetlik, lehet szavazni akkor valszeg egyáltalán nem is szavaztam volna.
A quake-es azért tetszett mert nem jöttem rá a turpisságra (értem én hogy gőzgép de mi hajtja?). Megnéztem a monitorkábelt direkt az bekötve a pörkölt vga-ba, nulla memóriamodul...pörgő procihűtő...szal nagyon ötletes volt...szerintem. A srác elmondta végül miután ott hajolgattam körülötte értetlen ábrázattal.
Most a Subaru cuccal végülis hanyadik lettél? Nem létezik, hogy 1-3-ba nem került be! -
gege71.hu
addikt
válasz
Xantomas #147 üzenetére
ACDSee(7.0 és feljebb asszem)-nek van szerintem a legprimitívebben kezelhető html galéria készítője. Képeket kijelöl---create---html gallery---néhány egyérttelmű beállítás, relatív hivatkozásokkal a képekhez---célfolder---create...Utána a célfolder tartalmastul 1/1 tárhelyre mehet is fel..
Juteszembe ki nyert ill mik a helyezések...
közönségszavazat???
Ennek hírdetését már nem vártam meg.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Képek a kiállításról kommentár nélkül.
Az eredményhírdetést már nem vártam meg. Grat a résztvevőknek.
Nekem az *alien* a *quake* és a *subaru* ihletésű cuccok tetszettek a legjobban.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged