- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
De még milyen szerény
Nem izélek, ha csak sima kiállítás lett volna, akkor is ugyanazzal a szemmel néztem volna. Van olyan véleményem, amit le sem merek írni(gépfüggetlen).
Én mindíg az apróságokat figyeltem, hogy egyes dolgok, hogy vannak megcsinálva. Pl. a Biblia. Ahogy a modblogot olvasgattam/nézegettem, elismerően bólogattam, hogy ez mellett még Balunak sem lesz talán esélye. De mikor élőben megláttam, hogy mennyi hiba van benne...
Nagyon rossz zsűri lenne belőlem
Egy dolog, hogy valaki mit csinál, de az sem lényegtelen, hogy azt hogy csinálja.
Hetekig izzadtam apró karcolásokkal, mert nem volt képem úgy kivinni, és erre olyan csővet látok, ami még le sincs sorjázva. De ott van a Chevy Van. A képek alapján nem sok jót néztem ki belőle(mint mikrobusz-forma nem is nekem való), de a kész munkát látva, tetszett, amit csinált a fickó, vagyahogy odafigyelt dolgokra. Nálam az ilyesmi a lényeg elsősorban. Ki, milyen munkát ad ki a kezéből. -
bzoley
veterán
Amúgy a ládával különösebb gond nincs, nem rossz ötlet. De pont az mellett mondtam egy srácnak, hogy minden résztvevőt kötelezni kéne, hogy egy évig az ott kiállított gépét használja
Hát nem hiszem, hogy kényelmesen elférne az asztalon.
Nekem azonfelül van még egy olyan ''hibám'', hogy könnyen észreveszem a kivitelezési hibákat, felületességet. Mind a sajátomban, mind a máséban és az alapján ítélek leginkább. -
bzoley
veterán
Lehet, csak azért, mert nem szeretem a fa dolgokat, de nem villanyozott fel az a láda. A monitor kerete sem volt túl pontos, a billentyűnek meg az anyaga lehetett volna más, nem rétegelt lemez. Az egy kicsit ''felületesnek'' tűnt.
Matrix-nál a ''baba'' nem passzolt igazán az amúgy szép festéshez. Persze ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest