Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
üzenetére
Szia,
Kicsit hirtelen felindulásból kezdtem írni, elnézést kérek.
Tehát:
Van egy R-Box 809 III-m amiről már írtam korábban. 3188T-s, AP-s Wifi-vel.
Nem volt vele nagy gondom, de az utóbbi időben aktívabban használgattam és hiányzott egy pár dolog.
Olvastam, hogy kint van a 4.4.2 Rockchip verzió és hogy a KitKat aztán mennyivel stabilabb, pár funkció amit hiányoltam bele is került. KitKat
Mivel nem szeretem a nagy hákolást, így gondoltam, hogy a gyári jó nekem, Gapps-ot meg teszek rá valahogy. Azért nincs mert maga a Rockchip nem gyárt cuccot, így nem teheti bele.Persze előző ROM nem lett lementve, erről ennyit is.

Új ROM fel, nincs root, nincs gapps. Cuccoka telepítem, de fiókot csak nem tudok beállítani, így gondoltam mélyebb a gond. Root amit korábban használtam nem ment, anélkül nem tudtam recovery-t telepíteni.
Sosem volt, nem is tudtam, hogy kell, csak azért írtam, hogy onnan flash-elni rá gapps-ot, mert írták valahol.
Ettől még nincs és nem is vágom.Mivel senki nem hákolta meg a gyári ROM-ot, így elkezdtem utánajárni, hogy mik vannak még.
Namost vagy a RKM 802IV ami elméletben ugyanez és gyári.
Vagy Finless Bob, vagy Neomode custom ROM-jai jöhetnek szóba. Ezekkel mindig az a baj, hogy szép, gyors, de azért mindig vannak bibik is. Én meg a hülye fejemmel igazából elégedett voltam azzal ami volt, de mégsem.A fenti ROM-okat nem az 1.7-el (ott csak egy darab gyári .img-t flash-elsz azt csá) hanem az 1.37-el flash-elik ami tök más és kicsit le is akadtam ott.
Tehát most itt vagyok a színes szagos 4.4.2-vel amin semmi sincs. Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutottam 1-ről a 2-re.
Mi a tanács, egyáltalán melyik ROM-al érdemes nekiindulni? Mondjuk az RKM gyáriakkal vajon melyik? RKM
Sorry, ha problémás vagyok, de igyekeztem (ha bár utólag) jobban körbejárni a problémát.
Eddigi és további tanácsokat is köszönöm!
Üdv,
Nagash
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest