- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3130 üzenetére
Ezért van a 16GB -os verzió. Legalábbis a 802IV és a 902 esetében. Én még 808 -on próbáltam a Picuntut. Aztán a 802IV kapcsán ránéztem a project -re és eléggé meglepett a változás. Már nem kell SD kártya, mindkét rendszer lehet belsőn (ehhez kell a 16GB). Ha jól értettem, a Grub -hoz hasonlóan, egy menüből választhatod ki a bootolandó rendszert. Ha igazak a pletykák, akkor aki ezt megalkotta, az már a Riko -tól kap fizetést. De én azt mondom, hogy ha Linuxot szeretnél, akkor egy Dev board több lehetőséget ad. Pl. utánanéztem ennek a Snapdragon -dolognak és nagyon szimpi. 75 dollár nem pénz érte. Csak most generátort kell vennen a motoromba. De ha vmi csoda folytán mégis lenne addig credit, akkor én biztos belefejelek egy ilyenbe. Tudod, hogy az 5.1, meg a fullHD multimédia engem nem nagyon érdekel. Viszont Gigabites a Lan, van Sata éééés RS232.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest