-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Jelenleg én is Brazost használok. Márkában szerintem mindegy, ugyanazt tudják, nekem ASRock van, de amiket írtál arra bőven megfelel a gépezet. Netezek, dvb-t adást rögzítek, youtube, filmek full hd. A lényeg, hogy jól legyen beállítva a rendszer, codecek, drv-k és ugye a használt programok is.
Nálam hátrány: elég sok könyvjelzővel dolgozok a böngészőkben, sok oldal megnyitva, ott azért észreveszem a lassúságot több oldalnál, mivel egy jóval gyorsabb gépezetről váltottam vissza. Ettől eltekintve már 1 hónapja csak ezt használom, szóval kibírható még számomra is.Itt olvasgass maga a rendszerteljesítmény után:
[Brazos teszt]
[Brazos fórum]#8730, user137: no igen, május végén jelentették be, azóta figyelem mikor jelenik már meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest