- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
mpierre #65535 üzenetére
A Gigabyte is a hátlapba rögzíti, emiatt pedig nekem is mókolni kellett kicsit, de úgy fest, sikerült megoldani még viszonylag egyszerűen a gyárival. A TR gondolom, a Thermalright. A TG hátlap melyik/milyen?
Én rendesen meghúztam a leszorítót és a hűtőblokk kissé modolt rögzítőjét is, és eddig úgy fest, működik, bár ez még leginkább a BIOS-t jelenti. Nálad pontosan mi volt a probléma? Nem bootolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest