- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
VinoRosso #65464 üzenetére
A fenti HK cucc valóban hülyeség sztem is.
Az egpu erősen sávszélességlimitált, 3060ti felett már látványosan fogja vissza a TB4 és az USB4 a gpu-t (40-50-60%-kal, minél erősebb a gpu, annál jobban) az asztali megoldásokhoz képest, az oculink lenne a megfelelő, meg pár kínai mxm megoldás, de ezek kinyírják a mobilitást, mert bontani kell a gépet a fel- és lecsatlakoztatáshoz.
Amit mutattam, az egy életképes megoldás, elfér akkora helyen, mint egy PC, bontás nélkül lehet le és felcsatlakoztatni. Az, hogy nem terjedt el, annak pont ugyanaz az oka, mint asztali PC-knél a custom vízhűtésnek.No de ez már nagyon off, befejeztem, mielőtt kapok a kobakomra.
ITX custom vízben pont benne vagyok, erősen limitált a hely ami miatt korlátozottan lehet megoldani, saját bőrömön tapasztaltam nem is olyan rég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest