- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Most adtam el az 5700G-s konfigomat, vagy legalábbis a főbb részeit.
Nekem ami bevált stabilitás tesztre: elindítom a Unigine Heaven Benchmarkot és hagyom körbe futni egyszer teljesen (ez azért kell, hogy igp részére a memória allokáció meglegyen, különben elszáll memória hiánnyal), majd utána elindítok egy y-crunchert 1-6-0, vagy most már talán 2-6-0 (ami lefoglalja majd a maradék memóriát, szóval ne indíts rá semmit). Ha instabil a memória, akkor ahogy a y-cruncher váltogatja a teszteket előbb-utóbb garantált restart lesz belőle.3-4 óra ilyen futás után stabilnak tekinthető a rendszer.
Én a helyedben ezzel kezdenék.Ezen kívül tudok egy ilyet mutatni, de nem túl sok értelme van kategória, mert csak a Heaven Benchmark-ot futtattam. Na most a Ryzen szereti a dual rank memóriát, és úgy tűnik az APU is, mint a tesztből itt látszik. Nekem az APU-s konfigban 4400MHz cl20 single rank memória volt, ami nagyon gyors, de mégis, a régebbi, dual rank 3600 cl18-as memória gyorsabb volt nála egy picivel.
Legalábbis ebben tesztben, sajnos mást nem volt kedvem már tesztelni amikor ezt csináltam.Jó kérdés, hogy mondjuk egy dual rank 3600Mhz cl16 mire lenne képes vajon...apró probléma nem szokták feltüntetni melyik memória dual rank, és melyik single rank - utóbbi időben a többség ide tartozik tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest