- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Everest / AIDA64 topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eperfagyi
csendes tag
4 napot használtam.......
másnap kapcsolnám be, de semmi, .....
másik táppal is...........
semmi....nem tudtam bekapcsolni
2 hete visszaküldtem a futárszolgálattal.....
a boltban sem működik...
visszaküldték az importőrnek....
azóta várunk és nézünk...
ennyi.....ez van most
(ha az importőr teszteli és elismeri, ahogy nálam és a boltban sem működött, akkor küldi a másikat....
de addig várunk....és nézünk... :
-
HookR
addikt
Az ODD/HDD mellé átlósan, hanyagul behányva, a kábelekkel megtámasztva, esetleg szivaccsal a burkolat felől kipárnázva?
Amúgy 60 mm vastag a ház, kicsit átgondoltabb módon, elvileg elfért volna benne egymás fölött a 30 mm magas 3.5"-es HDD, a 15 mm magas slim ODD, és egymás mellett 2db <10 mm magas 2.5"-es SSD/HDD...
-
vfeco
aktív tag
Ha nézed a képeken a beépítő keretet, akkor látod, hogy a felső részébe építettem a slim DVD meghajtót, az alsó felébe keresztbe pedig a 3,5" HDD-t. Na ide van építve a kártyaolvasó is ami az előlapból lóg ki hátrafelé, pont a 3,5" hely közepéig ér. Esélytelen tőle berakni egy nagy winyót. 2,5" HDD viszont elfér, a felfogató lyukak ehhez is megvannak.
-
Pista0001
addikt
A Sapphire-nál inkább a mini-PCIe dobja az árat. Amúgy annyiért egész jónak tűnik. Az MSI lap ára van nagyon elszállva, kb 40e Ft, pedig csak a 2 db 3.0-s USB az extra rajta. Jobban megnézve most már nálam a Sapphire a befutó. Van Bluetooth-a is, az összes SATA ki van használva rajta, mellesleg az egyik eSATA (az MSI-n csak 4 van és nincs eSATA)! Az sem hátrány hogy mindhárom (elterjedtebb) fajta videó kimenet van rajta. Az egyetlen "hátrány" az hogy noti ram kell bele, de szerintem az sem hátrány mert DDR2 fronton is hamar olcsóbb lett mint az asztali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Asztalos klub
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest