-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A cpu-ban van a vga, tud dxva-t és 3D-ben kb radeon hd 4200 tudású, valamivel alatta. Ha viszont vársz még akkor a SaB még jobban odavág- a vga kb hd 5470 szint, bár az függ a cpu-tól is, ahogy elnéztem az i7-eseknél a legerősebb, ott a legnagyobb az L3 és ez az igp már szereti a sok L3-at-, volt már itt itx lap alá 18k-ért is linkelve, cpu meg apróból nem lesz vészes i3 terén remélhetőleg. Ezeknek a cuccoknak már a core i-nél is kisebb a fogyasztása azonos órajelen és többet is tudnak.
-
Chaser
legenda
Így gar nélkül sztem nem. Van a zotacnak g43-as lapja amit elvileg lehet kapni, az 22-23k újan, dxva-t nem tud de más zűr nincs vele, g45-ös már tud dxva-t is de azt nem lehet kapni, mind2 itx. Egy ilyen rendszer csak akkor ó ha elég 2 magos proci, pl E3xxx meg olcsón tudsz bele ramot szerezni -és elég max 4GB, mert 2x4 ddr2-ből drága-, egyébként meg GB h55-n újan 24-25k, az már core i, usb3 is van rajta, ddr3 megy bele ami olcsóbb. Cpu viszont aprón is 18-20k körül van hozzá valamelyik i3-as formájában legolcsóbban...összegezve utóbbi jobban megéri, az első megoldás nem sokkal lesz olcsóbb.
-
toldy
őstag
Pedig amd-re gondoltom, de ez esetben valóban. Nézegettem és van aprón 10k alatt normális e3x00 cerka illetve lehet találni normális áron ramot, és tény a lapnak sincs rossz ára.
Más: Belső infók szerint a zotac is megkapta a javított chipeket most tesztelnek így elvileg március közepére már a boltok polcain lehetnek a javított lapok.
Valamint hamarosan ( szerintem 1-2 hét) és megjelennek singapúrban a 35w i3-i5 procik, így márciusban már azok is elérhetőek lesznek, szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged