Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sasNAXO aktív tag válasz  A.Winston

üzenetére A.Winston

üzenetéreMost pont hogy nincs ott, de eredetileg kettő M.2 SSD volt, a rendszer a hátsó foglalatban és elől egy pcie adapteren minden más (Steam, Battle.net játékok). Viszont a GaN-nal ez már nem működik, így a nagyobb SSD-re átköltözött minden (pár dolog kuka), és ezért nem szerepelt a képen. 
 Az én szempontomból ez a kivágás kompromisszummal nem járt, szóval azért csináltam meg. Sőt, ha megnézed, a felső SSD tartó is picit meg lett szabdalva (szerintem az egy ilyen általános ssd/slim dvd slot és azért olyan érdekes bumszli valami ami fölösleges ebbe a házba).#58301 sff-cucc: 
 Köszi. Az eredeti, "sima". Szerintem a gyári táp jobb, mint egy flex atx táp, bár nem próbáltam minden flex atx tápot (SST-FX350-G sztem hangosabb volt). Amúgy itt is kicseréltem a ventit egy 4 centis Noctuára, szóval egész jó volt már, de így most néma lesz...ha kitalálom hogy legyen jó, mert ide minimum egyedi 24pin kábel kell majd. Az eredeti, "sima". Szerintem a gyári táp jobb, mint egy flex atx táp, bár nem próbáltam minden flex atx tápot (SST-FX350-G sztem hangosabb volt). Amúgy itt is kicseréltem a ventit egy 4 centis Noctuára, szóval egész jó volt már, de így most néma lesz...ha kitalálom hogy legyen jó, mert ide minimum egyedi 24pin kábel kell majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Opel topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az eredeti, "sima". Szerintem a gyári táp jobb, mint egy flex atx táp, bár nem próbáltam minden flex atx tápot (SST-FX350-G sztem hangosabb volt). Amúgy itt is kicseréltem a ventit egy 4 centis Noctuára, szóval egész jó volt már, de így most néma lesz...ha kitalálom hogy legyen jó, mert ide minimum egyedi 24pin kábel kell majd.
 Az eredeti, "sima". Szerintem a gyári táp jobb, mint egy flex atx táp, bár nem próbáltam minden flex atx tápot (SST-FX350-G sztem hangosabb volt). Amúgy itt is kicseréltem a ventit egy 4 centis Noctuára, szóval egész jó volt már, de így most néma lesz...ha kitalálom hogy legyen jó, mert ide minimum egyedi 24pin kábel kell majd.