Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Ispy #54121 üzenetére

Nekem az EVGA P2(platinum) 1000-el van ilyen gondom. A jelenlegi konfigomban az 1k-ra méretezett egység ventije soha az életben nem kapcsol be egy sima GTX 1070-el a fedélzeten amíg nem sikerül beszereznem a tervezett erősebb gpu-t.

Viszont amikor elérné a határhőmérsékletet, olyan venti van benne aminek túl nagy az induló árama és emiatt nem tud elindulni, pedig el akarna csak pont a határon nem kap elég feszt alapbeállításon. Emiatt folyamat kattog, ami ugye nem is tesz jót neki. Ha ilyenkor újraindítom az egész PC-t, akkor rendesen fel is pörög, hisz belül elérte a határhőmérsékletet és indításkor megkapja a feszt, aztán leáll és magától sose indulna be ezen a terhelésen.

Viszont nem rakhatom fix forgásra se, mert olyan hangereje van a motornak, hogy azthittem először hogy valaki a lakásom előtt bekapcsolt egy porszívót. :D
    Utolsó darab volt féláron akciózva a boltban, valszeg 4-5 évet állhatott a raktárban.
    Nem merem visszaküldeni gariztatni hogy cseréljenek ventit, mert egyébként teszi a dolgát és ugye a 1070-emmel nem pörgeti a ventijét zal csendes.
    De ha meg gariztatom attól félek ráfogják hogy nem tudják cserélni a ventit és vagy visszaküldik ugyanígy, vagy refund, ami akciós összegért tuti nem kapok ilyen minőséget...kellett nekem spórolni azon a 4k hufon black fridaykor, annyival lett volna drágább egy Enermax 1050-es egység, ráadásul annak a hátán van watt meter...

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák