- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Hali!
Ez betűjelzés nélküli, SD RAM-os (régebbi széria, talán EPIA-800AG, C3/EBGA proci). Tudom, hogy nagyon sok féle EPIA lap készült, nem igazán értem, hogy miért nem lehet egyértelműen azonosítani/megtalálni azokat a VIA honlapján. (most láttam notebook RAM-os, 800 MHz-es példányt, 12V DC táppal, de nem tudom melyik típus pontosan, (ez nem az enyém))
Tudom, hogy adapter nélküli árak, azt is onnét venném, még mindig féláron, mint itthon. (bár itt némi bizonytalanságot érzek, amikor olvasom, hogy "Output DC 12v 5A (LCD)", azaz LCD monitorhoz árulják, de miért emelik ki hogy, LCD?
IDE>>SATA: csak azért kérdezem, hogy nincs-e valami buktató.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest