-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Nerazim #43945 üzenetére
Ahogy írod báttttya, áll.
Sajnos még nem volt időm, csak nézegetni. De a nézegetésben legalább megtetszett a kék színe.
Első körben lehet perforálom kicsit az alját a hdd/ssd párosnak. Aztán összerakom zárt fedlappal, majd jöhet a vagdosás. Sajna közelben nem sikerült eddig keríteni cnc-st, így magamnak kell valamit kreálni (van több terv is, ha netán elb..nám).
Na akkor van cumi, ha még festeni is kell, szedhetem szét az egészet. Ez szerintem egy több lépcsős szívás lesz, már látom. Na de hát ettől szép az élet.(#43946) AxBattler: Igazad van!
Egyébként én is nézegetem folyamatosan a házakat, és már van is itthon 3db (metis, jonsbo c3, realan e-d5), eddig metis áll nyerésre, bár a másik kettő is jó, csak hát elég nagyok. Legfeljebb évente váltogatom őket (csak így kicsit drága mulatság, hogy benne áll a pénzem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Raspberry Pi
- Foxpost
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest