-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
válasz
#16939776 #42874 üzenetére
Végignézve a videót én nagy különbséget nem látok a két proci között. Vagy az én szemem kevés ahhoz, hogy észrevegyem ha van rajta valami nyilvánvaló, de ebből is látszik tényleg csak hobbijátékos vagyok és nem látok pár fps eltérést
Szóval a te véleményed az, hogy megéri a ryzen is?
Igazából semmi mástól nem félek, csak attól, hogy ha van egy kevés időm leülni elé akkor a 2 szabad órámból majd 1 óra bosszankodással telik és újraindítással, fagyásokkal, mert ezekről azért lehet olvasni több helyen is.
az elérhető áron kapható B350 itx lapok szerintem elég jók lettek, főleg az inteles társaikhoz képest, ahol szinte nulla a választék, ebből is azért látható, hogy azért támogatják a ryzent.És főleg mivel van egy itx intelem lenne összehasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged