- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirate82
csendes tag
Sziasztok
Lelkes újoncként olvasgatom a hozzászólásaitokat a témához. Pár hónapja apám szerzett be egy ilyen ITX gépet nekem meg nagyon megtetszett ahogy a kis fekete LIAN-Li ház ott viritott az íróasztalán teljes némaságban épp üzemelve (azt hittem nincs is bekapcsolva). Aztán nagy bátran rákérdeztem ez mi ezezez?! Na egyből kattant nálam is valami amikor elmondta. Így nekem is kell egy.
Mivel nem vagyok elég nagy mágus benne viszont a tetsztjeitek és a hozzászolásaitok alapján elkezdtem válogatni mit is kéne összebányászni egy ilyen géphez.
Én ezekre gondoltam felhasználást tekintve van benne játék is meg filmnézés javarészt.Ház: Revoltec
Alaplap: Zotac G43ITX-A-E
Proci: Intel Dual Core 3.2GHz 2MB dobozos Socket 775 E6700
Merevlemez: 1.5TB WD 3.5" Caviar Green WD15EARS SATAII 64MB
OD: LG GT20N Slim notebook DVD író fekete OEM SATA
RAM: Kingmax 2x2GB 800MHz
Videokártya: Sapphire Radeon HD5570 1GB DDR3 PCIExpress LPAmit meg foggalmam sincs hogy mi legyen az a tápegység.
Szeretném kérni a véleményeteket befére ez egyálltalán ebbe a házba milyen táp kellene a hütés milyen legyen és birni fogja-e amire hsználnám.Előre is köszi mindenkinek
Üdv Pirate
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest