- Teclast Tablet Topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
hegegabi80
üzenetére
Caseking.de vagy OC majd még meglátom. (2018.01.25 szállítás) mivel a gyártás még csak most kezdődött meg. (3 vagy 5 ezer db nem emlékszem)
Hidd el nekem sem könnyű megválni egy ilyen remek kis háztól (szinte lelke van neki
) de az az igazság, hogy számomra már ez is feleslegesen nagy. Egyszerűen semmi nincs már szinte a gépben csak egy SSD (ami megint csak kikerül) és a VGA ami mellesleg itt (nagyrészt) el van szeparálva a rendszer többi részétől így mehet bele hosszabb/halkabb custom.A V1 esetén a CPU volt kérdéses, de V2 már fogad AIO-t igaz csak 92mm de DONDAN SFF-en linkelt már 120-as render képet is, igaz itt a radi vertikálisan állt egy FE mellett...
Érdekességképpen megjegyezném, hogy már készül bele egy egyedi tervezésű LP top-flow hűtő légben gondolkodóknak
, de egyelőre ahogy elnéztem még hétről hétre reszelgetnek a méreteken, de idővel sztem jó alternatíva lehet a jelenleg piacon lévő termékekkel szemben.
Érdekességképpen meg kell jegyezzem, hogy a Noctua egyik embere is felfigyelt a project-re és bár nem ígért semmit, látszólag tetszik nekik DAN ámokfutása a méretekkel
Szinte pontosan így jutottam én is idáig:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teclast Tablet Topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Mini PC
- További aktív témák...
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) de az az igazság, hogy számomra már ez is feleslegesen nagy. Egyszerűen semmi nincs már szinte a gépben csak egy SSD (ami megint csak kikerül) és a VGA ami mellesleg itt (nagyrészt) el van szeparálva a rendszer többi részétől így mehet bele hosszabb/halkabb custom.
, de egyelőre ahogy elnéztem még hétről hétre reszelgetnek a méreteken, de idővel sztem jó alternatíva lehet a jelenleg piacon lévő termékekkel szemben.