Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Hát mivel az Athlon II x2 240e csak több hét alatt beszerzhető (és remélhetőleg már kedden meglesz a lap) én a phenom II x3 705e-n gondolkodom egyelőre. Ha lehetne alulfeszelni úgy hogy megy a c&q, nem lenne kérdés az athlon II x4 620 esetleg egy sima athlon II x2 3ghz-es (de szerintem lemonodok a kétmagosokról, mert egy ideig nem kívánok ezután procit cserélni).
    Ezt az e-s ellenére alulfeszelnéd ezt hogy érted? Az e-st még megpróbálnád alulfeszelni hátha vagy e-s helyett inkább "sima" cpu-t feszelnél alul kvázi-e-ssé?

PH! teszt

Ez kissé hihetetlennek tűnt, ezért az Athlont kipróbáltuk "alulfeszelve", még 1,2 V-on sem tapasztaltunk instabilitást.

kb ugyenezt próbálnám ki e-s procival. remélem Zodo megerősít benne hogy meg lehet oldani ezt az ő MINIX lapjában.

szerk.: egyébként ebay-en nem gondolkodtál hogy beszerzel egyet? épp most alkudtam egy 235-e -re ... igaz USA-ból jönne, de ahogy most áll kb 10500Ft-omba kerül majd (postaköltséggel együtt) (hacsak vki följebb nem viszi). Ennyit szerintem már idén biztosan nem fog esni itthon az ára - még ha elérhető lesz is a 235e.

Új hozzászólás Aktív témák