- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Meg jött a vga!
Végre teljes a kollekció!Így egy fél napos tesztelés után azt mondhatom, hogy egyáltalán nem bántam meg a vga vásárlást!
Baromi erős kártya ez a 6 gigás 1060-as is! Az 1070 már nagyon overkill lett volna nekem, gyakorlatilag ezt se tudom jelenleg 100%-ban kihasználni.A kártyával kapcsolatosan még annyi, hogy baromi halk! (Én speciel nagyon kényes vagyok erre!)
55 fokig teljesen passzív a hűtése, a ventie meg se moccan eddig, 55 C fok fölött kezd működni, eleinte 25%-on, ami a gyakorlatban teljesen hangtalan!
Pl.: Starcraft 2-t 1080p +AA, Extrem grafikán, 8-as Cheater FFA-t passzívba viszi!
A Doom-ot 1080p, 8xAA Ultra-Nightmare grafikán vulkan apival fix 110fps !
Ez alatt a kártyát max 63 fokig tudtam felfűteni, itt 45%-on járatta már a ventiét, ami még így is bőven a halk tartományba sorolható!1 szó mint 100, a Gigabyte nagyon eltalálta ezt a kártyát!
Akinek egy erős, mérsékelt fogyasztású, és HALK Mini ITX kártya kell, annak nyugodt szívvel tudom ezt ajánlani, ebben a kártyában nem fog csalódni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest