- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elegem lett a Chieftec BT-02B által nyújtott szűkös lehetőségekből, és megrendeltem helyette egy fekete Raijintek Metis Classicot. A be quiet SFX Power 2 300W-os tápot sem költöztetem át, marad a házban, és majd megy le anyósomhoz a régi Trinitys konfigommal, ha megjelenik a Raven Ridge, addig meg behajintom a szekrénybe. Így vettem még egy FSP 350W-os tápot is, az talán halkabb lesz, mint az SFX.
Ezektől várom a csendesedést:
1. 12cm-es ventijű ATX táp a 8 centis SFX helyett
2. 12cm-es házventi a 8 centis helyett
3. Remélhetőleg nem cicergő táp (meglátjuk)
4. A Metis gyári 12 centis házventijét kapásból lecserélem egy Coolink SWiF2 120P-re, ami a procin volt korábban, csak lecseréltem egy Enermax Twister Pressure-re.Ezt a konfigot költöztetem:
* AMD A10-7850K APU (95W)
* Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI alaplap
* 2x4GB DDR3-2133 RAM
* WD Red 2TB
* Intel 520 SSD 240GB
* Scythe Big Shuriken 2 rev.b hűtő az Enermax Twister Pressure-relMajd referálok, ha megjött a cucc, és összedobtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest