Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Na mi ez a nagy csend? Mindenki motorozik?
Vagy szerel?Hogy megtörjem a csendet... Nemrég kaptam egy e-mailt, megnyerhető motor riasztóval kapcsolatban (nem nyertem, de érdekel a téma, bár vétel mostanában nem lesz.)...
Van valakinek ilyennel tapasztalata? Úgy gondolom másnak is fontos infók kerülhetnek elő, ha kicsit feszegetjük a témát... (Majd jelez, ha gondolja) Hogyan működnek? Hogyan kell bekötni? Mi alapján érdemes választani? Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?
-
forest_ns
tag
Mik a tapasztalaitok robogók baleset utáni kártérítésével? Elsősorban ritkább, öregebb robogókra gondolok.
Érdemes e szervízben megcsináltatni, vagy reális szokott lenni a kp-s kifizetés?
Azon gondolkodtam, hogy pár idom cseréje, ami nincs Magyarországon, már a motor értéke, és nem vagyok abban biztos, hogy a karszakertő ezt kellőképpen figyelembe veszi...Szóval mik a tapasztalatokezzel kapcsolatban, ki hogy járt, mennyit volt segítőkész a Karszakerto?
-
üszök
őstag
válasz
huszi.gyb #53690 üzenetére
Közben nézelődtem valami ilyesmi kéne de a felírat nem feltétel.
Azért szeretek az Aldiba járni mert ott sosincs senki.
-
huszi.gyb
senior tag
OLX, pár100Ft-ért vállalnak matrica készítést...
Ja, hogy a mintára? Spagettis pizza.
kcsa: Lidl-s is jó, de az 50m-rel messzebb van, szinte sosem megyek el addig. Plusz nem tudom az alkoholos-e, az Aldison nincs rajta, hogy alkoholtartalma lenne...
Aki a porszemek miatt aggódik: mikroszálas kendő. Aldiban szintén olcsó, a Lidl, Penny, Auchan, Tesco, Metro, CBA és egyéb boltok kínálatát nem tudom.
-
huszi.gyb
senior tag
-
üszök
őstag
Sisak plexit szabad törölni alkoholos szemüveg törlő kendővel?
-
-
-
droving
aktív tag
Kymco alkatrészben valaki otthon van Budapesten belül ?
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Mr.Peter #53665 üzenetére
Téged vártalak, hogy ossz meg némi tapasztalatot.
Nem akartam én szidni, sőt... Érdeklődök...
Fekete, hátul nagy doboz, 50-es (legalábbis ezt mondták róla). Élőben még nem láttam, de leírás alapján 45-öt megér...Ahogy néztem tényleg megegyeznek a Dio alkatrészeivel. Ami jó, mert van is hozzá, illetve olcsó is, ha venni kell (vagy bontott van, "ingyen").
AF18/27-eket eléggé ismerem, sokat bontottam, csavaroztam... És ugye Tact is az a szíve mélyén... Pug-nál feltűnő, hogy a berúgó dekli egy részből áll, míg a Hondákon kettőből. Más különbséget nem vettem észre.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
huszi.gyb #53613 üzenetére
Ne szidjátok szegény Peugeot SV-t, hiszen honda blokkos, vagyis annyira szar nem lehet.
Na jó elfogult vagyok, mert nekem egy jót sikerült kifognom.
Berugó racsni ilyen az ötvenesben
Egy kép összerakva
Berugó tengelyEgyébként véletlenül nem egy fekete 50-esnek árult, de valójában 80-as, hegesztett kipufogós, néha nem berúgható, mert a racsni kopott, gépet akarsz venni?
Visszatérve az alkatrészekhez, az én sv-m karburátora megegyezik néhány honda tact, bali, és dio karbival.Szerk.: Elnézve ezt a berugó tengelyt, kísértetiesen hasonlít az enyémre.
-
30z.Samu
félisten
válasz
wolfnet #53657 üzenetére
Na jól van!
Amúgy az út tényleg nem csúszik, 1-2 fok van, nem marad ez meg. Az utakat is takarítják, bár én egy kis utcában lakom, ahova nem nagyon jön hókotró. Ott sem csúszott az út, szóval egyenlőre nincs gáz, az Időkép szerint holnap nem is fog esni. Az autósok biztos néztek..."Ki ez az idióta, aki ilyen időben motorra ül?"
Riders on the snow.
-
30z.Samu
félisten
Reggel lekéstem a buszt, és mivel óránként jár hétvégén, a motor mellett döntöttem. De az utak járhatóak, kb mintha eső esne.
-
kcsa
veterán
válasz
Bogyó bá' #53649 üzenetére
Elnézve a környéket, nem csodálom hogy kicsit unatkoznak mondjuk.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ma robogtam egy kicsit, igaz nem céltalanul.
De kb 1 órát gurultam ebben a "szép" időben. A gumi jól viselkedett, nem csúszkált a kis barátom ebben az időjárásban sem.
Csak holnap ne essen a hó...
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
runner 125 #53635 üzenetére
Ha lenne most 150-em, megvenném... (Lehet, hogy haveromat erre kéne rábeszélni? ) Tavasszal jelentősen többet érhet szerintem.
üszök: Facebookos adok-veszek. Máshol nem láttam.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
szentkuti11 #53633 üzenetére
Jobb oldalára elcsúszott, de amúgy tényleg szép... Ennyi pénzért, ha tényleg jó is... Ajándék...
Ezért írtam, hátha kell valakinek. -
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
dzso22 #53622 üzenetére
Cserébe olcsó az alkatrész...
Tactnál nem volt vele bajom, de bontásnál láttam, mindig elkapkodták... Főtengelyt nem annyira keresték... Viszont a teleszkópokat... Nem győztük kibontani.
Ugyanez igaz az automata szívatóra is.
-
üszök
őstag
válasz
huszi.gyb #53611 üzenetére
Erről a gyönyörűségről van szó?
Honda licensz blokk van benne. Kettőt láttam ilyet szétszedve valamikor,egyiken sem volt meg a főtengely ricni.
Mennyi?
-
huszi.gyb
senior tag
Peugeot SV50-ről mi a vélemény? Occsó pézér' működőképes szopóroller?
(Olcsóbb a motor, mint a Majába egy dugattyú.)
Nem én venném, de nekem kellene kezelésbe venni.
Szóval nem akarok sokat feküdni alatta.
-
válasz
Bogyó bá' #53609 üzenetére
Még mindig nem vetted meg?
Motorcycle Carburetor KOSO logo carburetor Scooters dirt bike ATV 34mm Free shipping Brand new - 24es ~8000.-
Van egy ilyenem is:
new replacement OEM from Dellorto PHBG DS Black 21mm Racing Carburetor Carb - 21es ~9000.-
Még nem tudom melyik lesz jó (de úgy néz ki a 24-es, jó nagy leömlőt vettem...), az egyik eladó lesz.
Jah, meg egy ilyen is van (ez meg nagyon kicsi a leömlőhöz):
Carburetor FITS HONDA XR80 XR-80 1979 1980 1981 1982 1983 1984 New Carb - 17,5es ~5500.-
-
wolfnet
tag
Igen, csak esetünkben valószínűleg olcsóbb a totálkár számlája. Tehát ha számlás független szervizbe tolom be akkor minden idom fényezéssel stbstb együtt, több lesz mint a piaci értéke. (~300-400 közötti értéket határoztunk meg piaci értéknek). Meglátjuk, kíváncsian várom, mert már vinném hogy készüljön csak el időben.
-
kcsa
veterán
válasz
wolfnet #53605 üzenetére
Adott esetben ezért nem is szabad ragaszkodni a márkaszervizhez. Ha csak ezen múlik a totálkárossá minősítés vs. kárkifizetés, akkor inkább legyen egy független szerviz.
Én amúgy külföldről rendeltem komoly mennyiségű alkatrészt, szó nélkül kifizették az eurós számlát is, mivel közös érdekünk volt hogy minél olcsóbb legyen a végösszeg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest