Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20997 üzenetére
Kösz Emese.
A blokkról volt szó. A többi sallang.
Formabéli különbség akkor sincs. -
válasz
runner 125 #20994 üzenetére
...meg a hátsó teleszkóp, karburátor, néhányon a szivató, műszerfal, lámpa kapcsoló... amúgy tényleg semmit
.
#20998 runner 125: Ej, aki nem ért hozzá, inkább ne...
.
-
doc
nagyúr
-
-
Killing
addikt
válasz
Kolondrum #20985 üzenetére
Egyrészt a legtöbb ismerősömnek 50-es prüttyögője van ami városban elég, lakott terülten kívül meg nem fogok 60-70-el császkálni utánuk, másrészt Szeged környékén nemigen vannak hegyek.
Mikor olyanom van akkor meg fogom magam egyedül aztán kimegyek döngetni az országútra.Amúgy Szeged elég nagy város, sokfelé eltudunk szaladni, megállni beszélgetni a Tisza parton a többi motorossal, péntek este elég jó a hangulat arrafelé, aztán megyünk ki a szokásos gyorsulási versenyre a kereskedő közbe, már ha mond ez valakinek valamit
Hozzátenném a kereskedő közben 1 hete egy motorostárunk csúnyán otthagyta a fogát mikor 150 km/h-val telibekapott kölcsönmotorral, jogosítvány nélkül egy Volkswagen Jettát.
-
Motorikusan az aeroxok változtak az idők során? Vagy alig alig. Én kimondottan a 2003-as évre kérdeznék rá mennyire nyűgös. Márha igaz az évjárat... Abban sem vagyok biztos h ez a kérdés értelmes.
Más: Nekem miért rhdt drága a kötelező robira? Van a kb 3k-s union biztosító és onnantól a csillagos ég, 5k-10 és még durvább összegek vannak. Mi drágítja meg? Most épp ott tartok az union oldalán, hogy megkötés banki átutalással, így 27XX ft a 3XXX helyett. Sztem ez lesz mert ez a legolcsóbb.
-
jaktib
tag
Sziasztok!
Szeretném megosztani a tapasztalatomat. Tavaly novemberben vettem egy Gilera Stalkert. Spórolási céllal vettem az autót kiváltandó, és akkor még nem lehetett tudni merre tart a B125. Ezért lett 50-s, egy tele tankkal 180-200 km megy 3,4-3,6 a fogyasztása ami nekem megfelel. Először majdnem megvettem egy Keevay-t ami ugye a vásárlás után le is robbant alattam, még szerencse, volt, hogy visszakaptam az árátUtána volt még két motor amit megnéztem egy Scarabeo, kitűnő állapotban, de agyon volt tuningolva ezért felejtős volt, aztán volt egy Magnet sport ami meg lelakott volt. Aztán ezt a Stalkert 2004-es gyári állapotú volt tip-top 4000 km-el ami valós is lehetett mert a biztosítási matrica 2008-ig volt ragasztva a sisaktartóba, aztán nem nagyon használták. A kereskedő azt mondta, hogy az előző tulaj nála vette ismeri a motort, mert szervizelni is hozzájuk vitte aztán az utolsó pár évben nem használták. Aztán bevitte a kereskedésbe és ott rendbe tették az állás után kitisztították kapott új aksit stb. Az aksit én nem is vettem ki belőle mikor télen nem használtam de mikor elővettem tavasszal pöcre indult a gép.170-volt kicsit talán olcsóbban is lehetett volna venni, de kereskedőtől vettem átvizsgálva fél év garival. Eddig 1500 km tettem bele és igen megvagyok vele elégedve. 80-at óra szerint simán megy, a váci úton nincsen a tempó tartásával bajom, pöcre indul minden működik rajta, szóval remélem még sokáig így marad. A biztosításról: A kereskedő is azt mondta, hogy még a vétel napján kössek rá biztosítást, amit meg is tettem a Netrisken. Igen jó döntésnek bizonyult. Mivel tavaly kezdem a motorozást, és már hidegek is voltak a reggelek egy felüljárón a már fagyos aszfalton hátsó fékkel fékeztem, és megtörtént a baj. Nem nagy sebességnél de kicsúszott a hátulja és nem tudtam irányítani, és nekicsúsztam egy autónak. Mivel volt biztosításom így nem volt gond. A Toyota sárvédője megkarcolódott, fényezni kellett, mivel a Toyota szervizek arany árban dolgoztak ezért a biztosító 289 e ft-ot fizetett ki. Tehát igen csak megérte az a 3000 ft. Nekem az első idomot kellett műanyagoztatni, fényezni, meg lett egy új tükröm (a régi amúgy is mozgott mindig
) és lett egy új fékkarom. De komolyabb sérülés nem lett rajta. De tanuló pénznek jó volt. Sokkal óvatosabb vagyok azóta. Annak idején teljesen elkerülte ez a fajta(stílusú) motor a figyelmem, ott a kereskedő ajánlotta. Először nem is nagyon tetszett, de mára nagyon is megtetszett citromsárga az egész, sokan megnézik még itt Pesten is, nagy ballonos kerekei vannak, ami nagyon puhává teszi a rossz utakon való közlekedést. Heti ötször 15-15 km használom munkába járásra, és van benne egy kis homokos földút is amit nagyon élvezek.
A védőfelszerelésről: Szerintem érdemes beruházni, mivel elég védtelen a motoros. Most látok igen bátor embereket papucsban pólóban robogózni igen bátrak. Eleve a menetszél az ízületeknek nem tesz jót. Mikor én elestem volt rajtam minden kesztyű nadrág kabát igaz akkor még hideg is volt, De szerintem a sípcsontomat nagyon megütötte volna a motor ha nincsen rajtam a protektoros nadrág, de így nem lett bajom sem.
Szóval én eddig egy elégedett Stalker tulaj vagyok. Így gyári állapotban nekem teljesen jó, ha cserélni kell valamit rajta az is biztosan csak gyári lesz. Egy hibája volt eddig a benzincső, és annak tömítése eresztett,mert bekeményedett a gumi, ami azért nem volt vicces. Begurultam vele a kerekedésbe és ott 10 perc alatt ingyen mivel garis volt ki is cserélték azóta is rendben van a motor. Bocs ha kicsit hosszú lett de hátha valakinek hasznos lesz én is ezt a fórumot nézegettem mielőtt ezt vettem ( miután a Keevay lerobbant a hazaúton) Érdemes hallgatni a tapasztaltabbakra -
-
Killing
addikt
válasz
Kolondrum #20908 üzenetére
Szoktam csak úgy motorozgatni, 1-2 kör erjéig, ha haverokkal megyünk be városba akkor 100 km alatt nagyon ritkán megyünk, a 150-es ETZ-vel meg főleg.
Habár Szombaton jól megszopatott a mocsokja, elszakadt a kuplungbowden amit helyben levágtam a picsába megy az anélkül is alapon, szóval az egész városon keresztülmentem dugóban, kuplung nélkül, kész élmény volt és 1 x sem fullasztottam le.
-
fesii
aktív tag
válasz
Kolondrum #20978 üzenetére
Én is így gondolkoztam amikor elmentem motort venni délután még járkáltam is vele jó pár km-ert. Másnap szépen nyugodtan bementem a biztosítóba majd amikor meglátott az ismerősöm bukósisakkal a kezembe meghökkent arcal kérdezte, hogy ugye nem robogóval jöttél?
Feleltem rá, hogy igen. Erre a reakciója: Mákod van legalább 100e ft-ba került volna neked ez a 2km ha megállít a rendőr szóval így közlekedj biztosítás nélkül...
Ha nem nagy távról van szó szerintem megéri eltolni jobb 15percel késöbb hazaérni mint 15percel előbb egy csekkel a kezedbe... -
jaj már!majd kialakul! Egyik nap megnézem,odaadja azt mondta,ha oké xámomra,másnap újra elmegyek pénzel meg bukóval.még semmi sem konkrét. Ha ez a tag lejáratja magát,egyben a haverját is és én meg teszek róla hogy közel 100ember megtudja aki eddig azt hitte megbízható az illetö,úgy is megteszem! Wahaha!
-
horvathkrisz
addikt
En ugy csinaltam, hogy akitöl venni fogom a motort elküldte emailben a forgalmit, es mar biztositassal ill. rendszammal megyek majd a motorert.
-
DigitXT
félisten
válasz
SzlobiG #20970 üzenetére
Úgy valahogy.
Amely napon megszűnt a biztosításod az adott motorra
(mivel eladtad ugye, ezt az adásvételi szerződés igazolja), onnantól nem
kell az adott biztosító részére fizetned, tehát ha túlfizetésed van, akkor a
megfelelő összeget visszautalják a számládra. (Vagy elküldik postán: én
pl. postán kaptam, pedig direkt kérték a számlaszámot, hova utalják.)
-
doc
nagyúr
válasz
DigitXT #20967 üzenetére
ugy ugy
amugy nem tudom minek ezen ennyit vergodni
elozo nap a netrisk.hu-n vagy biztositok.hu-n megkotod a motorra a biztositast (filleres cucc) masnapi kezdessel, es nincs stressz
nekem is elobb volt KGFB-m az autora, mint automanelkul egy centit sem megyek
gondolj bele, ha balesetet okozol, mondjuk nekidolsz egy szep uj bmw-nek, sokszazezres/millios karteritest kell NEKED kifizetned (mivel biztosito ugye nincs) -
horvathkrisz
addikt
Kis olvasnivalo: [link]
-
DigitXT
félisten
válasz
busman #20964 üzenetére
doc-nál a pont. A volt tulajt az adásvétel létrejöttétől kezdve semmi felelősség
nem terheli, onnantól a TE felelősséged, hogy legyen KGFB a TE motorodon.
Felhívnám a figyelmet a mozaikszó elején a "K" betűre, a jelentése: kötelező.Az előző tulaj meg majd szépen beslattyog a biztosítójához, és visszakapja a
befizetett éves díjának időarányos részét.Ti még sosem adtatok el motort?
(Én is csak egyet, szóval nem mintha óriási tapasztalatom lenne, de egy van.)Az előzőekhez még egy megjegyzés, amiért én az "értetlen" fejecskét írtam.
Főleg az a része vicces az infónak, hogy "helyettesíti úgymond a biztosítást"
Hogyan? Ha esetleg balesetbe keveredsz, akkor ki is a biztosítód? SZS Bt.?*
Azt is írja, hogy nem árt, ha aznap nem okozunk balesetet.Magyarán már
ebben az infóban is az van benne, hogy NINCS biztosítása... Tehát úgymond
"nem árt", ha nem keveredik balesetbe, meg nem árt, ha nem igazoltatják.Végül is ez olyan, hogy benzire megy a motor, nem jogosítványra... Tehát ha
mondjuk jogosítvány nélkül vezetsz, "nem árt", ha nem futsz bele éppen egy
igazoltatásba, meg persze nem árt, ha nem keveredsz balesetbe se. Viszont
attól még nem mondhatjuk, hogy a zsebedben lévő Deák Ferenc "helyettesíti
úgymond a jogosítványt", mert nem biztos, hogy elfogadja a rendőr, s komoly
galiba lehet előle, ha mégis megpróbálod.(Nem szívatásból mondjuk, hogy
köss biztosítást azonnal: addig ne menj közútra a géppel, mert megjárhatod.)Attól, hogy vmit meg lehet úszni (?), nem jelenti az, hogy az a legális út.
*: Saját ZSeb Betéti Társaság: reggel betetted a Deák Ferit, este fizeted kárt?
-
-
válasz
horvathkrisz #20959 üzenetére
még nem nyiltkozom, majd jövö héten ha hazajön a tag külföldröl.
-
válasz
horvathkrisz #20950 üzenetére
Hat sok sikert hozza!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
runner 125 #20951 üzenetére
Ezt mar lattam, csak annyi baj van vele hogy nem en talaltam ki.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #20901 üzenetére
egyébként nem kell túlmisztifikálni.
injektort szemrevételezéssel meg lehet állapítni, hogy gáz e vagy sem. Ha nem porlaszt, csak spriccel, vagy nem olyan homogén a porlasztás, azt egyből meglátni. Légtömegmérő emlékeim szerint nincs benne, csak fojtószelepszenzor. a piaggio blokkosokban van külső nyomásmérő, állítólag, az ecuban azt ennyi. A fojtószelep is csak dísznek van benne. a potméter a lényeg, amit néz az ecu.a kompresszor sztm nem gyenge pont, csak cserélni kéne a légszűrőt rendesen.
amúgy gameboyyal meg lehet nézni km től függetlenül, hog yhány órát üzemelt a blokk. -
segédmotor vásárlásakor az adásvételi 1napig helyettesíti úgymond a biztosítást. Arra a napra amikor kitöltötték. Na meg az sem árt ha aznap nem okozunk balesetet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
horvathkrisz #20950 üzenetére
Nohcsak! Ugye;
"Minden út Rómába vezet!"
Itt meg a Római Pápa és a pápai roma.
-
busman
veterán
válasz
runner 125 #20945 üzenetére
-
DigitXT
félisten
Yamaha Majestyrol van valakinek tapasztalata?
250 alatt* más a kasztni: annyira (amennyire szeretnéd) nem rakodható.
Kabát és protektor belefér (nekem arra tökéletes), meg kisebb dolgok is,
de ilyen karton ásványvíz, meg bazinagy kutyatáp, szinte biztos nem.A 250-es és fölötte már nagyobb kasztnis, valszeg jobban rakodható, de
azokkal nekem nincs tapasztalatom... Zacknak van egy 400-as, az elég
komoly gép, csak az már nagyon nem az olcsó kategória, szerintem.*Nem km/h-ra gondolok itt (
), hanem hengerűrtartalomra: 125/150/180
-
dave93
őstag
Egyébként isten ments, hogy a másik zsebére reklámozzak, de aki NRG-t akar venni, az miért nem veszi meg Tothgera30 gépét?
Tényleg nem neki akarok reklámot csinálni, de ennek a motornak tudjuk az előéletét, minden apróságról írt itt a fórumon, visszaolvasva a hozzászólásait az is kiderül, hogy ha valaki akkor ő aztán szervizeli rendesen és vigyáz rá.... Nekem mindegy, de én fordított helyzetben már tuti az övét vittem volna el -
-
doc
nagyúr
ha mar igy idekeveredtem (
), kerdeznek, ugyis akartam mar...
szoval gondolkodom rajta hogy kene venni egy robogot bevasarolni
150-200 kobci kornyeki, lehetoleg nagytestu, mindenkepp negyutemu robogot keresek, amibe/amire rengeteg cumot ra lehet pakolni, pl. folia asvanyviz, 15kg-s kutyatapos zsak, 2-3 kg kenyer, stb
tudnatok ajanlani nehany megbizhato tipust, a fentiek figyelembevetelevel?
ja es koltseghatekony megoldas kene mindenkepp, masodik motor lesz, igy jo lenne kis osszegbol kihozni
-
válasz
horvathkrisz #20933 üzenetére
-
fesii
aktív tag
Szép jó reggelt!
Valakinek van tapasztalata a yuasa akksikról? Konkrétan: Akkumulátor 12V 4Ah YUASA YB4L-BS savas ez a legolcsóbb a városba talán.... -
válasz
runner 125 #20929 üzenetére
Nekem is az a fura, hogy gyari allpotnak van hirdetve meg a pali is azt mondta a telefonban, de akkor mi az a matrica, mert ne nem talaltam meg egy olyat.
De a fene tudja. Pl az ules alatti reszen, a fekete szeles idomon is feher alapon van kiirva az nrg, a tobbin meg nincs neki feher alap [link]. Ezert nem ertem, hogy valami specko matricazas, fenyezes ez, vagy eltuntetes.
-
válasz
barack1997 #20921 üzenetére
Azta...
Kocsitok is van?
-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum #20915 üzenetére
Ha elkezdesz melóba járni motorral, lehet hogy kevésbé lesz
majd kedved "csak úgy" motorozgatni.Persze a fene tudja.
Pl. napi 2x20 perc motorozás: inkább csak közlekedés.Közúton nagyon élvezkedni nem lehet, kis géppel meg pláne.
Benzinköltség egyértelműen a fogyasztástól + a használattól
függ. Na ezt jól megmondtam.Szóval egyénenként változó.
Nekem 3,8 - 4 körül eszik, átlag havi kétszer töltöm tele, ami
kb. 18-20 litert jelent havonta... Ez olyan 8-9K, ami majdnem
egy BKV bérlet viszont motorozni szeretek, valamint naponta
1-1,5 órát megspórolok, szóval mindenképpen "megéri" ezért.
(BKV-zni nem nagyon szeretek, és feleslegesen sokat utazni
sem...) Ha nem kizárólag Bp-en hajtanám, akkor valószínűleg
kisebb lenne a fogyasztásom*, s kevésbé "kopna a technika":
pl. most cseréltem szíjat (~10K), mert kezdett picit rojtosodni
holott még csak 6000 km volt benne. De a szerelőre bízom.*: amikor a vízhűtéses tartály után rohangáltam Zsöminél, ill.
nálad, akkor érezhetően kevesebb lett, mert hosszabb távon
lehetett tartani a normális tempót, nem kellett lámpázni, stb.
Mondjuk aznap beleraktam vagy 100 km-t, ami nem kevés...Szerk: kapott könnyebb görgőket is a masina, így mintha egy
picit jobban "felvenné" a fordulatot és "dinamikusabban" tolna.
De egyelőre ez csak ilyen érzés: ma pl. esett hazafelé, szóval
nagyon nem hajtottam meg, de majd nézegetem (GPS-szel ill.
szárazon), hogy az érzés mérhető-e nyélgázas gyorsulásban,
ill. adott emelkedőn való végsebesség elérésében (ma ott épp
egy mentő ment előttem, így esélyem sem volt "kihúzatni").
Gondolkodok a Multivar 2000-en, de az annyiért egyelőre sok. -
Smani
senior tag
válasz
runner 125 #20923 üzenetére
Már csak valami teszkós hangfal kéne bele úgy lenne az igazi
sok marha... YT tele van ilyen videókkal... Mire jó az
-
Smani
senior tag
válasz
barack1997 #20921 üzenetére
XD
-
barack1997
senior tag
Nagy a család :
1999 Suzuki Katana R AC,
2004 Gilera Runner SP50 LC DD,
1997 Piaggio ZIP Fast Rider Disk Brake
1997 Piaggio ZIP Base
1995 Suzuki Address Tune,
1996 Yamaha Jog Artistic Special 3KJ,
2006 Rieju MRX SM,
A ZIP-ek és Suzuki-k fateré, a JOG az enyém, a Gilera enyém, a Rieju is az enyém -
engine88
aktív tag
válasz
runner 125 #20917 üzenetére
Házilag csinálnám csak. Festékből a legmagasabb hőfokút?
-
engine88
aktív tag
válasz
runner 125 #20912 üzenetére
Oké.
Van esély ilyen színt festeni? Vagy maradjak más színnél? Pl fényes fekete. -
válasz
vicces #20914 üzenetére
Vácról? úúúú! Itt felénk vannak jó helyek és mivel van rá jogsim kimehetek vele főútra is, de valahogy hiányzik újra átérezni azt amit régen a simsonnal, hogy meg van e még az érzés. Ezért van még bennem egy kis bizonytalanság attól függetlenül mit mondtok.
Havi mennyi a benzinetek? -
válasz
runner 125 #20912 üzenetére
Azzigen.
-
engine88
aktív tag
válasz
runner 125 #20906 üzenetére
Én is csak pislogok.
Akkor szerintem megjátszom azt, hogy rozsdaoldóval megtisztítom az egészet, legyen szép steril, utána hőálló festékkel lefestem az egész kipufogót.Egyszerű munka lefesteni egy ilyet?
KÉP -
válasz
barack1997 #20909 üzenetére
Milyen motorod van most?
-
Ti szoktatok csak úgy motorozgatni? Menni a semmibe ameddig jó.
barack1997! Réges régen a simsonnal sokat mentem csak úgy, de valamiért elmúlt, nem tudom miért. Amikor sötétben jöttem haza.... Vágyom rá meg nem is egyszerre.
-
válasz
runner 125 #20903 üzenetére
Nem hitetlenen, csak főleg a Morini Di-Tech-re alapszik minden (illetve SR-re, ami eleve bonyolult technikával van felvértezve), illetve legtöbb csak vélemény, nem tapasztalat. Az egyik ismerős srác is ezért lépett meg az egü fórumról, mert legtöbbször "mindenkinek megvolt a saját maga véleménye, és a másikét meg se hallgatta". Természetesen cserélni kell az elhasználódó alkatrészeket, de 20 ezer km-enként azért nem kell kompresszort, a légtömegmérőt, a befecskendő fejet, injector fejet cserélni. A km visszatekerést meg Factorynál és társainál nem tudom hogy oldod meg, max. a Morini-s Di-Tech-nél. Kicsit talán el van túlozva ez az egész. Attól hogy olyan szervizbe viszik, ahol lehúzzák a parasztot, attól még nem a motor hibás, hanem ilyen mentalitásúak sokan, ezt csinálják máshol is. Az egyik srácnak bárminemű hiba nélkül a Factroy SR (nem a szívem csücske) 30k km-t simán ment, csak a tuning őrület miatt bontották szét, és 70-esre alakították, azóta már sok-sok km-t ment vele. Természeten nem mondom hogy a PureJet a világ legjobb 2T technikája, stb., hanem vannak árnyoldala is, mint mindenek, ha jó motort vesz az ember akkor nem lesz vele gond. Ha fosik az új technikától, ráér 50-60kmh-val menni maximum, és takarékos is akar lenni, az vegyen 50-es 4T-t. Én is szidhatnám hogy szar, mert gyújtást kellet cserélni, de végül is nem a motor hibája, hanem eljött az ideje az alkatrész cserére, és nem az "injektoros motor szar" (mert sokan így fogják fel). Mert ha az lenne, akkor nagyobb kategóriákban nem alkalmaznák. Nekem ezt a gépet pedig szerelő srác ajánlotta, elég megbízható, egyenes, korrekt, tehát ahogy ő mondta: "légszűrő, benzin, olaj, ezekre figyelni kell, és nem lesz vele gond", tehát 30k km-t komolyabb ráköltés nélkül tudnia kell. De ezzel nem akarok vitát generálni, ez vélemény, ha egy szerelővel akarsz erről beszélni akkor tudok adni telefonszámot, aki 4-5 év alatt 40valahányezer km-t tett egy hasonló motorba, hiba nélkül, természetesen kopó alkatrészeket cserélni, ami egy másiknál is előjönne.
#20908 SymbianOS: Igen sokszor, ha van időm hétvégén
.
-
runner 125
nagyúr
válasz
engine88 #20904 üzenetére
Nem tudom nálatok milyen eső esik bakker, vagy mit csinálsz vele, de ez komoly.
Az akkunak a savtúlfolyója véletlenül nem oda van vezetve?Általánosan kijelenthető - pláne robogóknál - h a kipufogókönyök könnyen korrodálódik.
Megoldás nincs, használd, aztán 1 év múlva full csiszolás, majd hőállóval való lefestés, de tartós ez sem lesz. -
engine88
aktív tag
1 hónapos kipufogómon felületi rozsda kezdett el telepedni.
Ha lecsiszolom mivel kenjem be? Vagy mivel fessem le? -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20902 üzenetére
Nem másoltam, idéztem.
Egyébként onnan, mi a gáz vele? Hiteltelen?
Pont ezeket írtam én is előtte.mod.
Nem tételesen, hanem a véleményem megegyezik.
-
válasz
runner 125 #20901 üzenetére
Hülyevagyol
? Negyedgázon megy úgy
! Nyugi R1 előtt se alázkodnak, ismim elé tavaly kanyarodtak ki, áh csak két helyen tört el a bal femur, persze hogy egy fehér R1-e van (a legrikítóbb, fényes napsütéses időben), és 60km/h val ment a kereszteződés előtt, természetesen egyenesen tovább, de a kamionos benézte és kitolta elé a nyerges vontatót
.
Befecsis téma: Nem az egümotors fórumáról másoltad véletlenül
?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20900 üzenetére
... jah, tisztára úgy néz ki, mint egy R1, ami előtt meg kell alázkodni. Sőt, a tiéd úgy is megy, de csak 3/4 gázon.
_mod.
Apropó, utánakérdeztem az injektoros témának.
"Az injektorral lehet nagy baj, meg van ugye légtömegmérő, kompresszor is. Az a baj ha elromlik szakszervízben több 10 ezerrel lerántanak csak azért hogy kiolvassák a hibát és akkor még hozzá se nyúltak, ismerős így járt legalább is. Szakszervizben megfizethetetlen, nem tudja akárki javítani, ha meg egyesével neki állsz kicserélgetni na az se mondható olcsónak. Aki tudja is javítani elkéri az árát rendesen, de a legnagyobb baj hogy alig van aki ért hozzá.
Használtan veszed km-re nem adhatsz túl sokat amit mutat, köztudott hogy sok km-rel eladhatatlan és kb 20 ezertől kezdődnek a bajok ezért fokozottan tekergetik főleg kereskedésekben is. Nagyon meg kell gondolni a dolgot és nézni a mocit, ér e annyit a dolog... Én inkább egy 4T 50-es az biztos ha már ezen akarok spórolni.""Csatlakoznék dfc7-hez. Ha spórolás a lényeg, akkor 4T, mert a Ditech el is viszi alkatrészben azt amit megspóroltál...sőt."
Szerelő srác:
"gyengepontja a kompresszor, a légtömegmérő, a befecskendő fej, injector fej, ez mellett a kompót is elég hamar elmegy ha a komputer kicsit megzavarodik.
nálam is patika állapotú ditech volt, mindkettő az volt, az egyikben 3e kilométer volt, a másikban már nem emléxem, de 10 e alatt, és mindkettő 70e ráköltés után állt talpra."
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest